Assam Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Öncelikle yurt dışında çalışma iznim çıktı artık vakit ayırcak durumda değilim; 3 karakterde satılıktır ayrı accountlardadırlar... Daha fazla detay istiyenler msn adresimden ulaşabilirler : [email protected] ud 60 male rogue magtheridon main hand : gutto ripper +15 ag offhand : core hound tooth +15 ag 300 enchant / 300 miner t1 set 6 parça , 500g bankasında 3 slot açık , hazır fr seti unbuffed 180, nr 100 , mc farm bwl yapan bir loncada serverda iyi bir rep'e sahiptir. orc 60 shaman magtheridon - Bl 60 orc hunter... http://forum.paticik.com/konu.php?id=173541 karakteri arkadaşım almıştı bende baska karakter ile trade etmiştim dediğim artık oyuna ayırcak vaktim yok ondan satılıktır.Omen adlı arkadaşın başlığına bakarsanız karakterin tam detaylı açıklamasını bulabilirsiniz.ek olarak dps 2 handed hammer lar alındı karaktere + 500g para... Fr vs nr itemler hazırdır bankasında , nihilium loncasına başvurusu kabul edilmiştir sadece online saatimde sorun olduğu için askıya aldım vakit ayırıcak arkadaş serverın en büyük ve kaliteli loncasında oyun oynaya bilirler... account'a ek; hunter full blues 1 adet t1 part + 400g para... ud 60 priest male warsong 300 enchant / 300 miner bütün enchanter recipelere sahiptir... Bu karakter göz bebeğim ;) t2 -t1 karma set vardır ustunde , bildiğiniz heal bot ..4 partda %15 mana regen enchantlar vardır , epic mount vardır.1.10 patch de katliam machine olucaktır garanti ediyorum ;) Server en büyük loncasındadır, bwl mc farm status aq 40 eğlenıyorlar ;) Not: Kardeşime bırakacaktım accountları ama arkadaşları magtheridon ally oynadıgı ıcın belkı bır account magtheridon allydan mage yada rogue la takas edebiliriz....
Assam Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 up not : ilk ciddi alıcılarına teslim ediceğim accountları fiyatta fazla birşey istemiyorum , anlaşırız illaki...
Assam Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 accountlar ile ilgili anlaşmaya çalışıyorum hala kesin bir alıcı yok , +up
Assam Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 rogue , shaman satılmıştır...
Assam Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 priest hala satılıktır fiaytta esneğim , yollarda gevşeğim accountla ilgili arkadaşlar var ise msn adresimden ulaşabilirler fiyat olarak 150 ytldir ve karakteri çin bence oldukce iyi bir fiyattır....
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 assam ın sattığı shaman ı kim aldı benimle irtibata geçebilirse sevinirim
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 hala arıyorum shaman ı alan kişiyi öms atın mümkünse :)
Öne çıkan mesajlar