Assam Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Öncelikle yurt dışında çalışma iznim çıktı artık vakit ayırcak durumda değilim; 3 karakterde satılıktır ayrı accountlardadırlar... Daha fazla detay istiyenler msn adresimden ulaşabilirler : [email protected] ud 60 male rogue magtheridon main hand : gutto ripper +15 ag offhand : core hound tooth +15 ag 300 enchant / 300 miner t1 set 6 parça , 500g bankasında 3 slot açık , hazır fr seti unbuffed 180, nr 100 , mc farm bwl yapan bir loncada serverda iyi bir rep'e sahiptir. orc 60 shaman magtheridon - Bl 60 orc hunter... http://forum.paticik.com/konu.php?id=173541 karakteri arkadaşım almıştı bende baska karakter ile trade etmiştim dediğim artık oyuna ayırcak vaktim yok ondan satılıktır.Omen adlı arkadaşın başlığına bakarsanız karakterin tam detaylı açıklamasını bulabilirsiniz.ek olarak dps 2 handed hammer lar alındı karaktere + 500g para... Fr vs nr itemler hazırdır bankasında , nihilium loncasına başvurusu kabul edilmiştir sadece online saatimde sorun olduğu için askıya aldım vakit ayırıcak arkadaş serverın en büyük ve kaliteli loncasında oyun oynaya bilirler... account'a ek; hunter full blues 1 adet t1 part + 400g para... ud 60 priest male warsong 300 enchant / 300 miner bütün enchanter recipelere sahiptir... Bu karakter göz bebeğim ;) t2 -t1 karma set vardır ustunde , bildiğiniz heal bot ..4 partda %15 mana regen enchantlar vardır , epic mount vardır.1.10 patch de katliam machine olucaktır garanti ediyorum ;) Server en büyük loncasındadır, bwl mc farm status aq 40 eğlenıyorlar ;) Not: Kardeşime bırakacaktım accountları ama arkadaşları magtheridon ally oynadıgı ıcın belkı bır account magtheridon allydan mage yada rogue la takas edebiliriz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Assam Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 up not : ilk ciddi alıcılarına teslim ediceğim accountları fiyatta fazla birşey istemiyorum , anlaşırız illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Öm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Assam Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 accountlar ile ilgili anlaşmaya çalışıyorum hala kesin bir alıcı yok , +up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padishah Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 rogue tarafımdan alınmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Assam Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 rogue , shaman satılmıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Assam Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 priest hala satılıktır fiaytta esneğim , yollarda gevşeğim accountla ilgili arkadaşlar var ise msn adresimden ulaşabilirler fiyat olarak 150 ytldir ve karakteri çin bence oldukce iyi bir fiyattır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 assam ın sattığı shaman ı kim aldı benimle irtibata geçebilirse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 hala arıyorum shaman ı alan kişiyi öms atın mümkünse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar