AeneisF Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Premium un etkisi tartışılmaz bence ... Droplarda bayağı bi şansı artırıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Peki deneyen var mı okçu ile kesmeyi?mümkünatı olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Peki deneyen var mı okçu ile kesmeyi?mümkünatı olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Ben denedim :D bi daha denemem 3dk sürdü :S yaklasik 50 soul 45 hp potum bitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 benim arkadas skill bug zamanında önce drain atıp sora arrow shower la dövüyodu. ozaman hem düpe wardı hem skill bug öle iğrenç zamanlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 bizim fatal ii kesiodu dm i videoda öle tek kesebilirseniz iyi drop alınır bence ama solo atcaksnz..bunu anca mage falan atabilir tahminim yada warr. ha bide 0000000 işin kolayı bi 63+ mageiniz olcak gidip solo takılcaksnz...bizim eziqler wardı ermac tr la karamurat_0000000(bu fazla eziq deildi ama) 2 kişi çok iyi drop alıyolardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 dm de drop artımı bilmiyorum ama dün gece trol keserken 5 te 1 nerdeyse glave düşürdüm bence droplarda bir ayarlama yapılmış gibi ammavelakin bu droplar boos lar için geçerli değil gibime geliyor:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar