NiCoLaS_ Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Ya bu sabah sahit oldum ezik işareti olan adam nowa atıyoru 51 57 gibi saldırılar kullanıyor bilgisi olan warmı .. Cafeden ark. kafamın etini yedi acaba nasıl yapılıyor bilen warmı??? Benim icin Gerek Yokh Oyunu Bıraktım Demiştim :PpP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Challanger7 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 oldu başka ne istersin?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 isabet olmuş... cafeden ark inda birakir umarim bi an önce oyunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 sazanım ben :) edik: sazanım :( [ Mesaj 20 Mart 2006, Pazartesi - 18:33 tarihinde, aramil tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiCoLaS_ Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Beyler ezik ezik konusmayın isteyen warsa aresde pm atın kapısalım Nicolas_67 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 eheheh yarildim yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiCoLaS_ Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 the_cute sen kim oluyon?? bi nick we server sole bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 kapan susam kapan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 açıldıysa ortaya en az 65746543213 tane 60+ mage çıkcak x( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiCoLaS_ Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 ya ark. ne ezik insanlar war nese bişi demiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fattal Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 nicolas dikkatli baktınmı adamın clan işareti civciv olmasın? su anda serverlerde skil bug denen birsey yok umarım yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 o ezik olanin pelerini var miydi? yani clanin amblemi civciv ve adam lvl 60+ ise sana ezik gibi görünüp nova atabilir... hatta o tip adamlari civciv die alirsin 1 saat partide oturarak kasar sonunda anlarsin ki adam ezik deil clan amblemi eziq :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiCoLaS_ Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 ya allah allah bu oyunu bende biliorum ole bişey olsa buraya bu topic i acmazdım tabikide yokh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fattal Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 axi cocuk mukemmel zamanlama:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 kalp kalbe karşidir kardeşim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 birazda forumtr ye bak bakalim belki ordan bulursun nasil yapildigini.. olmadi cafe cafe dolasicaksin napalim.. paticikte bug abuse lari alenen verilmio malesef.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Challanger7 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 right.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiCoLaS_ Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 benim icin onemli deil 62 lvl mage yetior zten skill bug aanca senin gibi ezik e lazım ama ben sadece buraya haber wermek icin actım topic sen ne annarsan anla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 forumtr da yoq xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Adresi değişti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 ewt çok ii etmişsin önlemimizi aldik zaten skill bug a karşi şimdi.. alenen bug nasil yapiliyo diye soruyosun.. nese kapansin bencede konu.. uyarilarin için saol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 niko haklı olabilir arkadaşlar, neden derseniz;dikkatinizi çekerim kosp kullanımının arttığı dönemlere hep skill bug denk gelmekte!!kosp kullanımı(areste) oldukça yaygın şu aralar,geçende cz'nin ücra köşesinde(shadow seekerların arasında )oturarak lvl kasan bir okçu orcu 5 kez üstüste kestim.skill bug geldiyse yandık demektir:(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar