Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

legal yoldan +8 shard sahibi olmak?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arklar klc saolsun dooru yolu bulup ass. olduk sizce benim o iç geçirerek baktıım +8 shard dan 2 tane bulmak çok m u zor?bunlara legal yoldan sahip olmak istiyorum ne bilim oyunda yane...+3 ib basarken yandı elimde +6 glave 2x+6 priest chitin +7 fp rogue set war bunları satıp o parayla upg. yada ticaret(??)yaparak ben o +8 sharları nası alırım kafaya taktım lwl falan kasmıcam 2 x +8 shard alcam walla taktım sizce imkanı warmı bunun?bi 3-4 haftada alınırmı?alanlar nası alıyor?uniqe upg. falan yapcam hangi itemi tavsiye edersiniz? cwplarınızı bekliorum...

[spo]ya bi' bow 4 e basarken yanarmı yaa x([/spo]

???? beklliyorum
Mesaj tarihi:
ya tabi yapılabilir ben ole demek istemedm kusura bakmyın bugun kafam bras dolu hacklendm... yabilabilir galiba 40gb cıvarı imkansız yoktur ha 3 gunde yaparsın 1982739812 gunde yaparsın ben bundan bahsetmeye calıstm ytl ye almak daha uygun bence .. En azından dupe cıkma olasılıgı yok doru adamdan aldıgın zaman
Mesaj tarihi:
peki uniqe olarak tercih edilen itemler nelerdir?upg. yapcam?daha önce fazla bunlarla münasebetim olmadı xD

bi +6 woe bastım geçen gün oda ib ye gtii x(

hanguk falanmı yapmak lazım yoqsa enion gibi şeylere mi yöneliyim?
Mesaj tarihi:
Dün yaklaşık 55-60 tane Scmitar miydi neydi, o kılıçtan aldım. Priestim için uplayacaktım, 55-60dan 11 tane +7 çıktı, gecenin kör saatinde yaptığım için anvil boştu, hepsi tek tek yandı(trinasız). Çileden çıktım, bugün tekrar deneyecem xD Trina faktörünü unutmamak lazım ama trinayla da yanabiliyor.
Mesaj tarihi:
yafs git al 25m cik benimde ib le ilgili fantezilerim wardı aldım baktım ap 101 dedim basıyım amk boq yandı hemen xD

ya 4 e basarken bi itm yanarmı nese ben bi para yapıyımda shardlarımı alıyım ...
  • Yeni Oluştur...