PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 arklar klc saolsun dooru yolu bulup ass. olduk sizce benim o iç geçirerek baktıım +8 shard dan 2 tane bulmak çok m u zor?bunlara legal yoldan sahip olmak istiyorum ne bilim oyunda yane...+3 ib basarken yandı elimde +6 glave 2x+6 priest chitin +7 fp rogue set war bunları satıp o parayla upg. yada ticaret(??)yaparak ben o +8 sharları nası alırım kafaya taktım lwl falan kasmıcam 2 x +8 shard alcam walla taktım sizce imkanı warmı bunun?bi 3-4 haftada alınırmı?alanlar nası alıyor?uniqe upg. falan yapcam hangi itemi tavsiye edersiniz? cwplarınızı bekliorum... [spo]ya bi' bow 4 e basarken yanarmı yaa x([/spo] ???? beklliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 legal yoldan ytl ile tanesini 250 ytl den bulabilirsın onun harici oyun parası ile kasışıp yapıcak bisi diil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Challanger7 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 hele bide 2 tane bulmak daha zor .. oyunda kasmak ticaretle:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 ya neden olmasınki?ben az şansılıyımda az bi sermayeyle 700m yapmıştım öle öle yapabilirmym?+8 shard ne kadar?oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 ya tabi yapılabilir ben ole demek istemedm kusura bakmyın bugun kafam bras dolu hacklendm... yabilabilir galiba 40gb cıvarı imkansız yoktur ha 3 gunde yaparsın 1982739812 gunde yaparsın ben bundan bahsetmeye calıstm ytl ye almak daha uygun bence .. En azından dupe cıkma olasılıgı yok doru adamdan aldıgın zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 peki uniqe olarak tercih edilen itemler nelerdir?upg. yapcam?daha önce fazla bunlarla münasebetim olmadı xD bi +6 woe bastım geçen gün oda ib ye gtii x( hanguk falanmı yapmak lazım yoqsa enion gibi şeylere mi yöneliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Dün yaklaşık 55-60 tane Scmitar miydi neydi, o kılıçtan aldım. Priestim için uplayacaktım, 55-60dan 11 tane +7 çıktı, gecenin kör saatinde yaptığım için anvil boştu, hepsi tek tek yandı(trinasız). Çileden çıktım, bugün tekrar deneyecem xD Trina faktörünü unutmamak lazım ama trinayla da yanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 bana trina lazım deil +7 fp yakıp +6 uniqe yapıyorum sorun deil trina önel,i olan dooru itemi dseçip bılmak mesela +0 dv hiçbiyerde bulunmuo x( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 11 taneden hiç biri mi olmaz yahu :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 ya bursa aalama duvarımı xD hadi sen gene schimitar denen eziq kılıç yakmışın git al pazarda 25m ben +3 ib yaktım senin kadar aalamadım xD gitti 450mlik bow ben bişi diommu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Öyle deme benim o scimitarla ilgili fantezilerim, hayallerim vardı. Hepsi yıkıldı. :))))) LoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 yafs git al 25m cik benimde ib le ilgili fantezilerim wardı aldım baktım ap 101 dedim basıyım amk boq yandı hemen xD ya 4 e basarken bi itm yanarmı nese ben bi para yapıyımda shardlarımı alıyım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar