pekaziz Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 So bir hafta içinde güncellenmediği için eski konulara mesaj atmak istemedim. Her neyse, son 2 saattir internetim aralıklarla feci derecede yavaşlıyor. Mesela WoW'da yarım saat 150ms ile oynadıktan sonra disconnect bile olamadan takılıp kaldım. Bir tek oyunda veya sitelerde değil, her zaman sorunsuz olan paticik bile teklemeye başladı. Acaba sorun sadece bende mi yoksa bundan yakınan başkaları da var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Bende de kötü. Anlayamadıım bi nedenden dolayı dl hızım düştü. Sayfalar açılırken acı çekiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 17:58 itibariyle [spo] [/spo] Network Durumu dn: Progen'e bu ücretsiz hizmetinden dolayı teşekkür ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 valla bende net patlamadıda şu mastercard reklamı beni patlattı lol http://video.google.com/videoplay?docid=5452982579545117880&q=blowjob (kötü sahne içermiyor banned commercial da değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 download hızımda sorun yok gibi ama sayfalar çok yavaş açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar