tipitip Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 phılıps dvd writer ım var. nero cd si kullanıyordum.ama bişilero oldu.artık düzgün çalışmıyor.örneğin fotograf kopyalayamıyorum artık .... yardımcı olur musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 başlık bi acaip olmuş .sorry. :(( bilerek olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 bende nero ile dvd yazamıyorum her yazdığımı yakıyor o yüzden deepburner'a geçtim her şeyi yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Yeni sürüm çekip eskisini tamamen kaldırmayı bi deneseniz işe yarayabilir. Yazıcı sağlam ise fakat sadece program dvd yakıyorsa sürücüleri bozulmuş olabilir. Nero kendi sürücülerini kullanıyor çünkü. Fotoğraf ya da belli tipte dosya kopyalamamasıda yine ide ile alakalı gibi. Nero 7'yi bir deneyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 teşekkür ederim.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar