Lyntron Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Eminim fazla kişi yokdur ama yinede bi sorayım okulda bulamıyorum kafa dengi birilerini düşünüyorumda sorun bendemi yoksa Gazi ye gelenlerdemi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacemaker Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 bende gazi'deyim (teknik eğitim) /yazarken yeniden üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Kaçıncı sınıftasın? Benim 3. sene daha bi 3 sene daha Gazi deyim heralde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacemaker Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 2. senem ama hazırlık vardı :( anlıycaan daha 3.5 sene var okulun bitmesine (nşa) peki senin bölümün nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 İlk Öğretim Matematik Öğretmenliği fakat okulum uzadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar