Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ipod Video Sorunu


Bathory

Öne çıkan mesajlar

Aylardir canavar gibi kullaniyordum.Fakat su son ipod update'inden beri enteresan bi sorunum var.
filmleri yakla$ik 32 saniye izleyebiliyorum,33.saniyede görüntü 1-2 saniyelik takiliyo ve ondan sonra ses gidiyo..
U$eniyodum acaba dosyalara mi bir$ey oldu diye,fakat gecen gun tum filmleri sildim,tekrar convertledim.fakat sorun hala devam etmekte.
bu arada i$in ilginc tarafi butun klipleri sorunsuz izlerken,birtek filmlerde bu sorun cikiyo.Halbuki hepsini ayni $ekilde convertlemi$tim..
videora kullaniyorum convert olayi icin..Onceden MPEG4 - movie formatinda convertliyodum.fakat sorundan sonra nerdeyse hepsini denedim bana misin demiyo.
Ayni sorunu olan var mi yada farkli bir converter kullanan,tavsiye edebilen,yada videora'da convertleyip de abi ben de gayet saglam cali$iyo diyen biri?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
bazen format atmakta fayda etmiyor. ipod'lar göründüğü kadar toz pembe değil. bazen çok sorunlu olabilir. benimkide şarkıların sırasını karıştırıyor. daha doğrusu artist bölümüne girdiğimde veya diğer seçenekleri seçtiğimde tüm şarkıları listeliyor. yetkili servise götürmem gerekiyormuş, ayrıca bataryalarındada sorun olabiliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Ayrı bi converter olarak Jodix var ama su an yeni update cıkmıs durumda herhalde ben 3 gunluk video kullanıcısıyım ama 23.03 te yeni update cıktı su an denemissindir belki onu zaten :)

Bi de su itunes u detaylı olarak bana kullanmayı ogretebilcek bi sahıs aranıyor :) iPod aldım cok muzik dinleyen biri de değildim ama içimde umut vardı sevebilirim die :) ama bu itunes hiç bi beklentimi karsılıyamıo gibi :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...