Zopik Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Selamlar, Laptop'ım aşırı derecede ısınıyor. Hiç bir şekilde kucakta tutulamıyor. Fan durmadan sürekli deli gibi çalışıyor ve makine idle konumundayken bile adam akıllı soğumuyor. Teknik servise götürebilirim ama bu epey uzun bir süreç ve tam olarak ihtiyaçlarıma uygun cevap vereceklerinden emin değilim. Ekranım çok nadir olsa da dümdüz solid bir renge bürünüyor bazen (makine çalışmaya ve işlem yapmaya devam ediyor) ama bu oldukça nadir olduğu için eminimki görmezden gelecekeler ve ısınmadan olduğunu düşünüyorum. Yine arkada bulunan com port öyle bir ısınıyor ki kesinlikle dokunamıyorsunuz. SpeedFan adlı programla baktığımda Temp1 84 derece HD0 ise 56 derece görünüyor şu anda. Temp 1 dediği tam olarak ne bilmiyorum ama işlemcidir herhalde (oha be çalışmaz ki) Ne bilim anlamadım. Var mı bu konuda alternatif çözümler? Yanıo alet böhü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 menapoza girmiştir buz dolu küvete daldıracan onu ehe :D notebook'un içini açmadağın sürece yapabileceğin kalıcı bir şey yok sanırım, belki overclock yapar gibi ama tam tersi şekilde işlemci hızı ve voltajını düşürebilirsin geçici olarak işine yarayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 o tip bi ayar yapabilsem razıyım, çünkü çoğunlukla sadece editör ve flashget kullanıyorum. ha birde msn falan ama o tipte ayar yapmama da izin vermiyor ki alet. var mı bildiiniz güzel program falan ? speedfan deme olmuyor onla : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 nedir laptopin markasi modeli? benim toshiba cok isinmaya baslamisti actim icini, 3 karis toz yumagi cikti heatsinkten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=TTC-G3T Bi de gecenlerde diz üstünde tutmak için bi alet gormustum de hem gereksiz hem de nerde hatırlamıorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Datron KXA. KXA diye iki model var. Son eklerini hatırlamıyorum. Bendeki 40 GB HDD ve 1.73 pentium M işlemcili olan. Bende açıcam ama her yerine ufotek'in bandrollerinden yapıştırmışlar. Vidaya dokunmak mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Linkteki ürün çok hoş görünüyor ama olumsuz yorumlar en az olumluları kadar iddalı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 haha bende de datron var benımki de ısınıyor ama sadece ve sadece eve online oynarken onun haricinde hiç bir şekilde ısınmıyor max 50 derece oluor ama eve deyken 80 gordum :) heralde datronlardakı teknık bir problem den kaynaklanıyor değiştir bence çünkü seninki gerçekten çok ısınıyor hemde her zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 ya bende de dell inspiron 5150 var aynı sorundan muzdaribim açtım içini geçen gün fakat makine ortadan metal bi aletle birleşik duruo yani bütün vidaları söksem bile 2 ye ayıramıorm nedir bu nasıl halledilir bilgisi olan varsa çok sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Ben Dell Xps Gen 2 kullaniyorum. Her sey ful acikken saatlerce half life 2 oynadigim anlari hatirladim. (go6800ultra mevcut) aletim deliler gibi isiniyordu. Ama soyle dusunuyordum ; eger bu isinmaya karsi koyamicak olsaydi yillarca garanti vermicekleri gibi bu urunu piyasaya sunmazlardi. Bu dusunce icimi epey bi rahatlatmisti. Bu yuzden bi zamanlar almayi dusundugum sogutucu alternatiflerinden bir anda vazgectim. Ama sendeki durum anormal olabilir. Bi teknik servise sor sorustur derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 cooling pad'ler var özel laptoplar için. altına koyuyorsun böyle buzz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melih5 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ici toz olmustur benin de laptopum cok isiniyodu icini acip sac kurutma makinasiyla soguttum sende oyle yap :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 o cooling pad lerden tr de bulunabiliyormu? ayrıca içini açamıyorum makinenin ya böle 2 parçayı tutan bi metal parçası var ondan nasıl kurtulucam bilemedim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar