LorDofHmN Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Tam stealth basarken mageyi gördü koşmaya basladı belki ne biliosun ? hemen çamur atmayın nolur ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiMoReS Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 ehuheue 2200 dmg cok mu sence?wurdugun saten mage...ortalıgı ayaklandırmana qerek yk bence x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 tmm ben camur atiyom, adam da glich yapmadi.. özür dilerim... (9. köy olmadi henüz.... go go go) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 dimores +7 miragelarla 1300 ap ıle sende 2270 vursan sende koyardın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Bu ne anlamsiz bir konu. Simdi çikip biri worma vuracak spike gelecek "BEN WORM AZMANIYIM" diye topic mi açacak. Agalar bakin worma 6k vurdum. Relax arkadaslar relax. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Ô.ô Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Skill Failed - Too Far (Kişi vurabilecegin mesafenin dışında) Casting Failed (Stealth atar gibi atmadıgında falied vermesi ya da benzer hareketlerde) PEŞİNDEN Using Spike (Çok ilginç) Ve sen Glicth yapmıyorsun.... Hmmmm... Son kararın mı... İlk defa senden duyuyorum ben onune mage geldiginde Casting Failed.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Midem bulanmaya başladı .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 @KaSiMPaTi_1 amana abi ne glichi nereden cikarionuz böyle şeyleri yaw.. adam masumane stealth basarken üstünden mage geçmiş fail vermiş olay bu... :) kim yapar glich allah aşkına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar