RAINHARD Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 dün gece normal olarak bıraktığımız charda bu gun türkçe karakter sorunu yaşıoruz siteye login oluor ancak oyuna gıremıoruz. ne yapmalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 siz kaç kişisiniz yaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RAINHARD Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 baya kalabalıktık:(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 CHiPLee'den başka türkçe karakter sorunu olan warmı eger bu aresteki CHiPLee orc rogue ise beter olsun kosp cu bişi dicem ayıp olcak adam 5 li arka arkaya nasıl atabilir ayıp die birşey var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakan6477 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 ben varım 13 ekimden beri girmiyo benim çar.gerci benimki turkçe karakter sorunu da aşmış bi durumda id im de ki ç harfi kaybolmuş durumda nasıl oluyorsa.ondan dolayıda benim id im mükemmel(!)olan ko datebasesin de gözükmüyo.ama sitede gözüküyo id mi kabul ediyo orda da gizli soruda kalıyo ç harfi kaybolunca benim tüm bilgilerde kaybolmuş durumda idi.en son siteye login oldugum da.ama şimdi siteyede login olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 türkçe karakter den dupe yabdıkları için sanırım o yüsden türkçe karakter li idlerde sorun var yakında düzeltirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakan6477 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 valla ben ekimden beri ugrşıyon düzeltirmek için ama nafile bi ara şifre yolladılar onla bile girmiyo.şimdi de datebasemizde böyle bir id yoktur diyolar. yok diyolar ama sitede forgot pasword da kabul ediyodu(yeni sistem gelden önce)id ve maili ama gizli soruyu kabul etmiyordu.aynı id yeni çar denedim bu id zaten kullanılıyor diyo.nasıl iş anlamdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 düzeltmemşlermydi bnu -.-" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PUDING Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 ewet tekrar bu sorunla karsılastık sanırım id de ş harfi olanlar tekrar dupe yapabıldıgı ıcın yıne gırılmıyo turkce karakter kullananlar..bu durum yıne ugrastırcak bizi anlasılıan 3 4 gune kadar duzelır umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar