BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Tabi kesinlikle okumalısın. Çünkü gerçekten çok güzel.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 elminster seven siters ların birkaçı khelben arunsun ve order of the dragonun kurucusu mystra tarafından kutsanmış olduklarından çok abartılar birer demi power niteliğindeler elminister lvl 29 khelben 27 aynı zamanda water deepin secret mage lordudur kendisi seven sisterlardan bard olanı storm hapers üyesi lvl 26 ve en büyük abla symbul lvl 30 ve kraliçe sadece bir çocuk görünümünde asıl bomba adamda order of the dragonu kuran adam elministerdan bile daha güçlü olduğu fakat o kadar fazla güce dayanamayıp sapıttığı yazııyor fr campaign settingde adam dragonları liche isteğiyle çevirebiliyormuş büyü veya potion kullanmadan... bu insanları konu alan kitaplar esasında abartı değil çünkü bu kişiler birer demi god yani hemen hemen birer tanrı niteliğindeler özellikle elminister in hell de elminister gidip nine hells in altını üstüne getiriyor bunları birer tanrının hikayesi gibi ele alın sonuçta bu adamlardan 10 tane var dünya üzerinde drizzt ile filan karşılaştırmaya kalkmayın mystra tarafından dokunulmuşla faerundaki büyü ağına direkt olarak bağlıyı kast ediyorum yani içlerinde büyü var ayrıca çok abartı savaşçılarda var mesela zaknafein lvl 23 fighter ren-o the balde 13 ranger 10 fighter azoun 23 fighter gibi tabiki bu insanlar efsanevi karakterler çoğu insan drizzt ve çetesini çok güçlü görüyor ama sıradan adamlar onlar:) cadderly e gelince dünya üzerindeki en güçlü rahip hatta silent blade de çağırılan bir imp onu nine hellsde tanımayan yoktur der cadderly için yani bu adamlar seçilmiş ve büyük kişiler onların hikayeleride çok güzel ve etkileyici karşılaştıkları zorluklar gerçekten tanrısal boyutlarda(elminister cleric iken 1 dragon 1 gazer 1 ilith öldürüyor bununla kalmıyor birde ruhunu tamamen madde düzleminde tutmayı başarmış bir büyücüyü öldürüyor-lich deil öldükten sonrada tüm yetenekleriyle kalmış bi adam-)[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 kesinlikle katılıyorum seçilmişler yarı tanrı niteliğinde oldukları için böle abartı işler yepıyor.(Elm. lvl 36)elinster ilk kitap gerçekten abartı Ed amca kafasına göre yazmış biraz ondan diye düşünüyorum.Ve kesinlikle herkese piyasadaki tün fr kitaplarını tavsiye ederim(favorim Drizzt) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 elmisterin kitabını okudum, pişmanım. adamdirek süpermen hop figter oluo hop rogue oluyo bi anda aşmış celrik olduğunu anlamadan ohannes bir mage olarak karşına çıkıyo falan filan drizztin ilk kitapları güzeldir sonra bestsellarlaşır kalanlarını okumadım[hline]127*625+3 işleminden elde edilen sayının 5 tabanındaki eşitinin rakamlarının toplamının 10 tabanındaki değeri kaçtır?(peki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 elminster tamammiyle iğrenç uyuz bir dededir bir büyücü yaratmaktı galiba onu okudum adam mystranın metresi okadar avatar serisinin birinci kitabını okuyup elminstıra uyuz olmamak elde deyil bir insan ancak bukadar gıcık olabilir. [Bu mesaj TheSilver tarafından 13 September 2003 20:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 elminster en sewdiim karakterlerdendir hehe yani bir insan bu kadar mı şımarık olur :p anca mystra olur bi de o kadar şımarık...[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar