Solonor Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Selamlar. Yaklaşık 1 yıl kadar önce aldığım, ancak, arkadaşımın ac-2 si de bende durduğu için hiç kullanmadığım, arkadaşımın bana pedalı vermesi üzerine ise satmaya karar verdiğim bu pedal, tamamen 0 dır. Ambalajından max 3 kere çıkmıştır, üzerine terlik bile değmemiştir. Bu kadar temiz olan bu aletin üzerinde Boss yazısını görmek ise, kalitesini yeteri kadar ortaya koyuyor. Fiyat ise, tünelde 130$. Ben 110$ istiyorum. Ama anlaşırız sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 hmm güzel geldi kulağa bi resmi falan varsa alırım gliba ama izmirdeyim bi sorun yaratırmıyız? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 cargo yu ödersen niye yaratıyım. :) kendi resmi yok ama dediim gibi tertemiz. ama temsili resim istersen yollayabilirim. bu arada sakata gelceni düşünme sakın, kaç yıldır burdayım, bi çok buluşmaya da gittim, bi sürüsü tanır beni :) güvenebilirsiniz efenim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 belki yurt disina kacican, referans mi arkadasim o oyle :D bosslara bisey olmaz zaten ne bileyim dusa birlikte girip kuvete dusurmedikce. olusu bile calisir. guvenle aliniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 eheh, parayı alıp kaçacam. :) up bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 adam unuttu galba. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 alın be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Adam seni bekliceine yenisini aldı galiba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 yok abi bu malın satılıcağı yok galba. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Bizim bi ark vardı. Bi yerlerden arıyordu. Soriim bi daha. Olursa sana yönlendiririm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 eheh peki haber bekliyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar