se7en Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 arkadaslar sızce bu mu daha ıı hp mı teknosada 1200 dolarlık bı model var sıemensın model 100 dolar daha ucuz daha ıı ozellıklerı var sız ne onerırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 siemens almak gibi bi hataya düşme eninde sonunda elinde bozulur benden söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multeci Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 laptop markası olarak oldukca kotu. Sony Toshiba Hp Bunlardan birini dusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 2 Sene Fujitsu Siemens Amilo D kullandım. 1) Teknik servisi rezalet 2) 4 farklı hatayı 2 sene içinde 2 şer kere tekrarladı. Ekranda çizgi, enter tuşu kırılması, fan bozulması ve fan bozulmasından kaynaklanan aşırı ısınma sonucu sorgusuz sualsiz cihazın kendini kapatması. Ekrandaki sorun için 800€ dediler ekranda çizgi olan yere ufak bir parça kağıt sıkıştırarak temassızlığı giderdim. Enter tuşu için klavye bedeli olan 60€ istediler tuşsuz kullandım. Fan için el mahkum 100 küsür doları ödedim. 3) Normal de diğer modellere göre ağır oluyor Fujitsu siemens notebookları. Allahtan şirkete hırsız girdi ve notebookum çalındı, sigortadan dolayı yeni bir HP aldım 1.5 senedir kullanıyorum maşallah daha banamısın demedi :=) Sonuçta Fujitsu-Siemens iyi bir notebook markası değildir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 siemens telefondada rezalet ne yazıkki servis beş para etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar