geffen Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Bu oyunun orjinali Türkiye' de bir yerde satılıyor mu? Bir yerde bulabilirsin diyeniniz var mı? [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 17:06 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 orjinalini bilmiyorum ben aldım içinde hem anniversry collection var hemde third strike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 anniversay collection nedir peki? bugune kadar cıkan bütün sf oyunları mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 yanar dönerli karışık bişey eski street fighterların, karışımı adamınızı seçtikten sonra turbo super ex gibi mi ne seçenekler vardı ona göre karşına adamlar geliyor ve seçtiğin oyundaki haraketlere sahip oluyorsun ama tamamiyle eski street fighter oyunlarının karışımı. alpha ile bile alakası yok o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar