ForgottenRealms Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Rank sevdasına deli danalar gibi kastım rank 14 e çeyrek kala bıraktım oyunu,expansion 2-3 aya gelirse yeni bir serverda blood elf bir karakterle heyecana başlayacam tekrar ama bu sefer rank kasmak yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Dünyaya hoşgeldin :p bende aynısını yapıyorum,biraz Azeroth'tan kopmak gerekiyor,itemdi şuydu buydu gerçek dünyayı unutuyor bazen insan.En iyisini yapmışsın : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 dünyayı özlemişim gerçekten :),umarım çok sağlam bir expansion la blizzard bizleri mest eder arzum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 yahu fazla kaptirmadan tadinda tutarak oynanabilir bence sürekli, yani ben gayet oynuyorum ama dünya ile de aram baya iyi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Aynen casual bir guilddeyim haftada 2 yada 3 gün raid yapioruz bwl felen farmlamiyoruz ama üstü full tier2 olan birçok insandan daha çok eğlendiğim kesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 teddy bwl yapıyor arasıra,ben gözlerimle gördüm hemde baya iyi oynuyor,firemawa kadar wipesiz getirdi bizi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brumeux Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Güzel karar vermişsin , bende senin gibi yaptım.BC gelince başlayacağım ama acaba ne zaman gelir bu BC .. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar