Neron Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Mysql'u bölmek için bir program arıyorum tavsiyeleriniz neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 o ne demek oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 maysukul işte ya. bilmiyon mu ? ne cahilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 winzip böler o zaman :) kurulum dosyasını ziple, oradan 2 parçaya bölersin.. veritabanındaki bilgileri mi bölmek istiyorsun? column a göre mi row a göre mi? ne yapmak istiyorsun onu anlayamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 maysukul ne ya baysikıl gibin [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 14:48 tarihinde, fastreloader tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 datalarını mı boleceksin? birde ne için böleceksin? saklamak için mi yoksa datayı iki ayrı mysqlde tutmak için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 geyik yapmak isteyenler "GARBAGE" forum alanını kullansın. yada banlanmış rpsi yapsın, beni yormasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 eski db yi atıcamda yeniden 1 mb dan büyük oldugu için ancak bölerek atabilirim.Bunun içinde program arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 db backupını nasıl aldıgına baglı. mysqldump ile almış isen, o dosya standart bildigin text dosyasıdır. text editor ile parcalara ayırıp sıra ile mysqle yüklersen yine çalışır. eger direk dosyaları sıkıştırı almıs isen o zamanda parcalara bölerek sıkıştırma yapan programlarla uygun boyutta kesip o sekilde servera upload edebilirsin. serverda da bu dosyaları yeniden bir bütün halinde açarak çalıştırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 derdini anladığımız herkese bildiklerimizi yazıyoruz. phpMyBackup diye ufak basit bir araç var. Aynı phpMyAdmin gibi. onu kullanabilirsin. sf.net altında ya da herhangi bir arama motorunda aratarak bulabilirsin. uzun uzun text editörlerle kasmaya gerek yok yani. zaten o yedeği notepad ile açtığında düzgün görüntüleyemezsin muhtemelen. [ Mesaj 20 Mart 2006, Pazartesi - 01:37 tarihinde, Zopik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Tşkler, zopik & kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar