Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık 60 rogue, 46 shaman

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fiyat konusunda karşılıklı konuşmanın daha uygun olduğunu düşünüyorum. ilgililere pm ile belirtirim

[ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 10:44 tarihinde, mardox tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
yahu, WoW accountlarda email sabit, emailini de mi beraberinde veriyosun, yani ne biliyim emaili de vermiyceksen herkesin sana güvenmesini neden bekliyosun internetten çıkan bi tipin mesela
Mesaj tarihi:
haha kanix ben de senin giblerin hastasıyım kusura bakma arkadaşım ama niyetsizsen neden giriyorsun ki 2.el bölümüne. Hayır olmazsa satmayız bu kadar sıkıntı etmeye değer mi ya :D neyse ilglieneler hala ulaşabilirler bekliyorum,
teşekkürler
Mesaj tarihi:
ya beyler boşboş konuşmayalım aslında 2. el forumunda alakasız şey yazanların msjlarının silinmesi gerek (mesela bunun:D)

[ Mesaj 20 Mart 2006, Pazartesi - 19:55 tarihinde, TheCrusher tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
kerwyn valla tokat gibi patladi :) neyse geçen gün senle DM runın hatrına bişi demiyom ( Xhar ben ;) )
o fiyata denizli'de wow satılıyor :D
Mesaj tarihi:
kusura bakmayın oyunu uninstall ettiğim için profil koyamadım ama bahsediyim biraz :

Silahlar: Dal'rends Sacred charge ve Scarlet Kriss . Sword combat specc. 15 31 5

Gear: Chest dışındakiler random rare droplar (SC de dahil) . FR 99 . Dm , strat ve brd'dan düşen fr itemlar daha yok. Onları düşürmek kısmet olmadı :) Onlarla 140 civarı elde edilebilir.

Kimseye yanlış bi hareketim olmadı oyun boyunca ;) bırakma sebebim tıp öğrencisiyim ve ne yazık ki benim oynama vakitlerim guildlerin istediklerinden daha az kalıyor.
Mesaj tarihi:
hafta sonu şehir dışında olmam dolasıyla hala satılmadı, bekliyorum

[ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 10:06 tarihinde, mardox tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...