mardox Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Burning Legion'da satılık level 60 rogue UD Darksorrow'da 46 shaman orc ve bir kaç ufaklık daha. /öm veya msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 bi ne kadar dusundugunu yazsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 fiyat konusunda karşılıklı konuşmanın daha uygun olduğunu düşünüyorum. ilgililere pm ile belirtirim [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 10:44 tarihinde, mardox tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 yahu, WoW accountlarda email sabit, emailini de mi beraberinde veriyosun, yani ne biliyim emaili de vermiyceksen herkesin sana güvenmesini neden bekliyosun internetten çıkan bi tipin mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 abi fiyat konusuunu aciklasaniz azicik daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 adama özel mesaj atıyorsun icabında msn'de pazarlık yapıyorsun demek istemiş satıcı(bence). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 msn ekledım bir ara konsualım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 haha kanix ben de senin giblerin hastasıyım kusura bakma arkadaşım ama niyetsizsen neden giriyorsun ki 2.el bölümüne. Hayır olmazsa satmayız bu kadar sıkıntı etmeye değer mi ya :D neyse ilglieneler hala ulaşabilirler bekliyorum, teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerwyn_WoW Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 100 milyon çalışır dicem adama küfretmiş gibi olcak. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 ya beyler boşboş konuşmayalım aslında 2. el forumunda alakasız şey yazanların msjlarının silinmesi gerek (mesela bunun:D) [ Mesaj 20 Mart 2006, Pazartesi - 19:55 tarihinde, TheCrusher tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 kerwyn valla tokat gibi patladi :) neyse geçen gün senle DM runın hatrına bişi demiyom ( Xhar ben ;) ) o fiyata denizli'de wow satılıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 kusura bakmayın oyunu uninstall ettiğim için profil koyamadım ama bahsediyim biraz : Silahlar: Dal'rends Sacred charge ve Scarlet Kriss . Sword combat specc. 15 31 5 Gear: Chest dışındakiler random rare droplar (SC de dahil) . FR 99 . Dm , strat ve brd'dan düşen fr itemlar daha yok. Onları düşürmek kısmet olmadı :) Onlarla 140 civarı elde edilebilir. Kimseye yanlış bi hareketim olmadı oyun boyunca ;) bırakma sebebim tıp öğrencisiyim ve ne yazık ki benim oynama vakitlerim guildlerin istediklerinden daha az kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 hala satılık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 abi parası ne kadar var epic mount var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 hafta sonu şehir dışında olmam dolasıyla hala satılmadı, bekliyorum [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 10:06 tarihinde, mardox tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 bi konusalim msn ekledin mi beni ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar