forgiver Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 bir gs maçına gitmek laızm şimdi iyi gaz verid bu maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Hakem bi Penaltıyı yedi doğrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Para-pul yok ama hala yeniyoruz Maşallah valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 o yan hakem nası bişey herşeye ofsayt demiş farka gidermiş bu maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 ne maçmış yalnız. izledim şimdi özetini. bide hakan gol atamıyor ama oynadıgı her maç mutlaka gole bir katkısı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 ulan 2dk laf atmayın gs ye her pozisyona ofsayt veren bi hakem.çizgiden elle top cıkardılar devam diyen hakem 90 dk koşan galatasaray.belki bi 10dk tempo düşürmüşlerdir.insaf be.duran toptan atmıyoruz bişiden atmıyoruz adam gibi top oynuyoruz son golü izleyin derslik gol o ayrıca hakanın topu indirişine faul diyen arkadaşa tebrikler kafa topuna çıkmak ne zamandır faul.hakan 1.90 yanındaki adam daha kısa topa cıkmaya calısıo cıkamıo hakan vuruo.at gözlüğü işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 ben böle bi hakem görmedim yaa herif resmen voleybol oynadı penaltı vermedi songa tekme attı hiçbişey yok... bu hakemler gene kimin adamları olduklarını gösterdiler.. ama herşeye rağmen şampiyon olucaz bu sene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 said: ilk defa sevindim kazanmalarına , kaybetseler gene bıdı bıdı ağlıyacaklardı hakem hakem diye... hadi bakalım herşey eşit gene bekliyoruz kadıköyde ;) biz en azından hakkımızla oynuyp alıroz sizin gibi halem kiralayıp değil.. bugun gösterdi hakemler ve fedareasyon ne olduklarını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Tribün yine iyiydi. Eski açıktakileri kutluyorum yine, diğer tirbünleri de tabi. Gs'nin oyununa kimse laf etmesin şimdi herkes kendi takımının oyununa baksın. 90 dakika boyunca gayet güzel top oynadık yediğimiz ilk golü göremedim uzak kale oldugu için ikincisinde de biraz şanssızdık. Ama erciyes de gayet iyi oynadı. Zaten kalan maç sayısı azaldıkça stres de artıyo normal yani bu kadarı. Hakem katletti özellikle numaralı tarafındaki yan hakem yüzünden klüp yine ceza alıcak. Her halta ofsayt öttürüp durdu bi dünya atağımızı kesti. Verilmeyen bir de net penaltı var. E daha ne diyelim sonuna kadar hakettik ve aldık. Erciye'in 5 numarası kırmızı haketmişti bu arada ona da ancak sarı verebildi hakem ama maçtan sonra zenciyi attı orasını anlamadım ben pek hakemin üzerine mi ne yürümüş galiba. Çarşamba günü görüşmek üzere maça gelicek varsa yarın saat 10'da satışa çıkıyo eski açık 50ytl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Bu maçta bitti sıra febede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qaniel Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Lucy siz secmediniz mi bu federasyonu? Heh hada 1 ay gecmedi. ... federasyon ... hakemler. Size gore hersey hakem hersey federasyon zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Biz mi seçtik federasyonu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Kime oy verdiniz klup olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 bizim oyumuz mu belirliyo başkanı. biz oy verdik diye bizim tarafımızı mı tutacak. biz biraz daha düzelir diye umduk ama umdugumuzu bulamadık. oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 7 oyla belirlendi baskan. =). Neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 of tamam biz seçtik başkanı penaltılarımız verilmesin diye. mutlu ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar