Seru Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Yanlış hatırlamıyorsam böyle bir site vardı. istedigin item'leri, istedigin bi class'a giydirip, hp armor vs herşeyi görebiliyorduk. Adını hatırlayan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aililath Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 www.ctprofiles.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Eyvallah, gangren'den çoktan cevabı aldım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 ya ben siteye girdim de hayilimdeki krakteri nası oluşturcam çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Kayıt oluryorsun, ondan sonra herşey belli oluyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Evet burada sadece profil görme var, kafandaki karakteri oluşturma diye bir seçeneği ben de göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 bende gormedim bes saat kayit olduk pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 http://ctprofiles.net/102861 bu mesela benim yaptıgım karakter, oradaki cogu item eksik, yakında edinmeyi düşünüyorum, o nedenle stats'ları reduction'ları görmek için oluşturdum. Kayıt olun altta göz işareti var oraya tıklayın, her slota tıklayarak kendi karakterinizi oluşturun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 bu uyuz siteye nasıl üye olacam bulamadım????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar