yasoo Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Selam Herkese Uzun bir askerlik(15 ay grrrrr)(üniversiteyi bırakmayın sakın 15 ay fena koydu :P) dönemi arkasından gene sizlerle birlikte olucam. Birlikte geyik yapicaz eğlenicez farmer kesecez falan filan filan falan.... az kaldı geliorummmmm.... Umanel lvl 60 AW on Bartz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tequila Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 gel bakiyim aslanım benim biraz cinli keselim seninle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yasoo Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Yawrum Kankam çok özledim sizleri az kaldı inşallah gelicem Şuşu' ya da selam sole hep beraber Cinli kesces heyooooo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kallon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ben de askerim kardeş az kal dı 25 gün sonra artık ben de özgürlüğüme kavuşuyorum 15 ay gibi bir süre yi geride bırak tık artık ko oynama zamanı benim için hep beraber dönecez ve oyun hayatımıza kaldığımız yerden devam edecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 yaw ne adamsınız yaw... askerlik bitmiş işte bırakın oyunun filan donun iş filan bulun ondan sora oyuna bakın :) tabiki sadece bu bi öneri yorumuda düşünceside size kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yasoo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 huehue oyun oyun oyun oyunsuz bir hayat düşünemiyorum bu arada kendimizi kaptıranlardan diiliz gerçek hayatla mmo yu ayırabiliyoruz dolayısıyla oyunzus olmaz bu arada 80 gün değil 60 gün kaldı gelioyorummmm adena satacak player aranıyorrrrrrrr! BARTZ da Solmyr bu arada sende warsa senden alabilriz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 BD ile birlikete 100m satabilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yasoo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Account istemiorum sadece adena lasım yada itemda olur yane oyunda para edecek hehangi bişiyde olabilir :D bu arada rezerve et paranı kesin alıcam biliosun şu an askerdeyim 2 ayım kaldı ama hemen para lasım dersen tequila kesin 50 m ini alır kendisi kankam dır ulaşmak istersen tel verrim 0224 271 15 81 buradan ulaşabilirsin kendi iş yeridir İsmi Selçuk bu aralar msn açmıyor çok fazla geyik yapan insan war die heasp no su verir sen hemen çıkarır havaleni gene buraya sen msj yaz haberdar olalım birbirimizden kolay gele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 yasoo kardeş sna hayırlı teskereler,ağız tadıyla lineage2 oynamalar dilerim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yasoo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Saol Jagd kardeşim az kaldı bakalım hayırlısı ile şurdan bi kurtulsam sen de oynuyomusun yoksa (bırak ma sakın extra bi durum yoksa) ara mı verdin kolay gelsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar