KosPer Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Benden sonra beatitpunkta karus olmuş.Valla artık ezicez humanları nihahhaaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okcu_reis Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Evet bende bugün cz de karşılaştım.Gercekten videosundaki gibi ölmüyo.Beattite karşı oynamak zor olcak gibi görünüyo ama farketmez en fazla 50 np gitcek... azrail720 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okcu_reis Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ha bu arada :diabloque: nerelerdesin :D cz aldım aşağı bugün ne oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 yeter lan herkes karus oluyo sıktınız ama haa...durun l3m walla bak biride el morad oluyomu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 okcu_reis arkanda dufferla gezersen alırsın tabi bende bu gün _KONAN_ kestim nolmuş ;p (gel c1 cz 1vs1 yapalım kim iyiymiş görürüz ^^ ) [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 22:52 tarihinde, Diablo_Angel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okcu_reis Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 1. si hiç bi zaman debuferla gezmem.. 2. si senle bugün bizim ön kapnın orda yapmadıkmı 1 vs1, hem debufta yoktu sende spile ile 650 vurdum sence debufmu vardı?ha gene vardı diyosan yaparız gene farketmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ya geliyosan gel 1vs1 yapalım frapsa da alıcam ^^ ben malice yiyince bırakmıştım hiç attack vermemiştim sana farkındaysan neyse geliyosan gel bekliyorum.... c1 cz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 e bi video daha çıkıo xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okcu_reis Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Şu an evde değilim yarın yaparız c2 de takılırım sabah hazır ol frapsıı unutma:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ok ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 artık karus beatitpunk ı kesecem yani :D:D:D bende human oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Stuner oLdunuz mu human siz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okcu_reis Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 :Stuner: gel baba beraber takılırız.Artık sen dost beatit düşman. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaptainCyClone Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 1 saat önce bir arkadaşımla birlikde human olmak için başvurduk,ikimizin başvurusuda kabul edildi,ne derece bi değişiklik olacak die şimdiden çok merak ediyorum,kendi adımıza hayırlı olması dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pesplanus Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Bende yeşil oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 bu nee yeşil merakı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 @pc ßenim Misafirim Olcak Onlar ßu Tarafta Hic Heveslenme =) mauhauhaua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 beatit çok iyi yapmışşın..karusların cıddı cıddı oynamayı bılen asassin olarak 4-5 kısı var..hayırlı olsun.. antiparantez stuner human oldugu içinmi gectın orc a : ) amaan iyi yapmışşın kardesım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 :) birazda orc atillayı biz güdelim demi ya. Saka bi yana aynı kişileri kesmekten sıkılmıstım az da bana np transferci dien humanları keseim deişikliik olsun. Bea***punk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar