mokoko Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 bu konu aslında hiçte garbagelık deil ama nereye acacaımı bilemedim http://www.kotuvepis.com/saburidonunoukusu.htm LÜTFEN ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMAYIN kullanana ne olduğunu linkten bakıp görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 umarım bu alkollü araç kullananlara ders niteliinde olur..ayrıca o kızın haline çok üzüldüm ya allah korusun benim basıma öyle bisi gelse öyle yasamak yerine ölmeyi tercih ederdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Önceden görmüştüm yine görünce tüylerim diken diken oldu, alkollü araç kullanmayın demek boşa çoğu insan sarhoş olucan kendini kontrol edemio biliosunuz hatta sarhoşluğa ilk adımlar ben sarhoş deilim cümleleriyle başlıyo, içkili bi yere giderken veya iç içmeye giderken ya araba almıcan ya da içki içmeyen birini alıcan yanına çünkü sanmıorum ki evimde oturup içki içerken dışarı çıkıp ben bi araba kullanıp geliyim diyeceğimi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 abi şoktayım hala.yazık,çok yazık! ALKOLLÜ VE EHLİYETSİZ ARAÇ KULLANMAYALIM,KULLANANLARI UYARALIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar