FC_ARSENAL_ Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Arkadaşlar site login oldugum şöle bi yazı cıkıyor''invalid login 1)either cretentials are wrong 2)exceeded login attempts 3)account is not activated yet'' halbuki şifremle ilgili bir sorun yok..Bana yardımcı olabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 şifren yanlış gizli sorun sendeyse deiştirmenin yolunu söliim forgot pass. a gir is yaz gizli soruyu işaretle sora gizli sorunun cwpını yas sana yeni şifre sorcak isteediin gibi deiştir terekeme xD :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_ARSENAL_ Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 şifer yanlış deil yaf oyuna falan girebliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 şifreyi büyük/küçük harfe göre yazdnmı peki ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_ARSENAL_ Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 yine yardıma ihtiyacım var yeni konu acmak yerine up lıyım dedim.şimdi ben power up store dan nation transfer i aldım submitledim ne zmn oyundan cıkmam lazım ne yapmama lazım yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_ARSENAL_ Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Bu arada ji_ber büyük harfle yazdım girdim siteye cok saol :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar