Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Volfield(msdos game)

Bameso

Öne çıkan mesajlar

Yok abi volfişteyn diye duymuştum ben ama :p
Eheh buarada ben bu oyunu ilk okulda oynardım birden bütün anılarım canlandı heh[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj Ardeth tarafından 26 Şubat 2003 21:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

grr
berk sen öldün bi kere
Ardeth seni tanıyorum tipini biliyorum, en kısa zamanda iyi bi konser olursa gelmemeye bak, Volfenstein le karşılaşacaksın. Deep Night saçmalamış ona diicek bişiim yok (bu da yeteri bi saldırı :P), karpuz en kısa zamanda gelicem okula tostunu ye odana bekle sosisli getiricem sana. O taksim olayı da bilmiyom ben Taksim de çalışmam :P

şaka bi yana berk gerçekten yarın sabah hazırlıklı olmalı[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'

Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
Sosyal ağlarda paylaş

heh güzel oyundur hem de bitirince yeniden başlıyordu sanırım daha zor olarak.. ya da son bölümmüydü ne? ilk bölümün renkleri değişik olanı?[hline]DM: The dragon capsizes the boat with a powerful swish of its tail, you are all thrown into the water!
Player: I CAST LIGHTNING BOLT!
Sosyal ağlarda paylaş

Sailor imzan komikmiş gerçek bir olaymı :)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj Ardeth tarafından 26 Şubat 2003 22:51 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Ardeth tarafından 26 Şubat 2003 22:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun Easy Normal ve hard olarak 3 zorluk seviyesinden oluşuyo (hangi eski oyun ööle deildi ki? *sigh*)

Easy de 16 bölüm Normal de 18 bölüm Hard da 20 bölüm var

tam hatırlamıyorum ama 12. bölümden sonra dah zor olmak üzere aynı bölümleri veriyolardı bazen, ekranın renkleri deişmiş falan.[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'

Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
Sosyal ağlarda paylaş

Aha bide Wolfy var köpek adı diye duymuşum[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

Bilmeyenlere anlatayım:

tahmin ettiğim gibi Volfi sabah okula silahlanmış şekilde geldi - Bizim bi kimya kitabı var kimyasal silah -
Allahtan başıam gelecekleri bildiğimden hazırlıklıydım ve Volfi de nedense çok neşeliydi..
*! acaba süpriz saldırı mı yapıca kdiye üdşünür *

Yok ben yarın sabahta uyanık gidiyim.[hline]Do you ever think of me
And get lost in the memory
When you do, I hope you smile
And hold that memory a while…
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...