Bameso Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Lan ben bu oyunu nerden indirecem kafayi yiycem baslarım 3d sine varmi lan volfied gibisi =)[hline]İnsan bu dünyaya bir kere gelir o yüzden UO yu bırak yaşamaya bak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 nasıl bulamamayı becerdin ben onu merak ediyorum ?[hline]As he holds a single match in his fingers, we listen to his final words: "I'd rather burn than be held down,forced down.Freedom or fire !". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Aynen bende ama bir adres versen daha iy olurdu[hline]İnsan bu dünyaya bir kere gelir o yüzden UO yu bırak yaşamaya bak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 YİEEEYT nasıl Volfield dersin bu bir katliam dır özür diliiceksin Taito'dan ... Bakma, oyun benim ayin şeklim olduğu için bööleyim,www.underdogs-the.org dan bulabilirsin[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Sayfa down[hline]İnsan bu dünyaya bir kere gelir o yüzden UO yu bırak yaşamaya bak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 O kadar sinirlenmiştim ki, sayfa adını yannış vermişim :P www.the-underdogs.org den ulaşabilirsin, eski adresleri ööleydi o yüzden karıştırmışım[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 eheh Volfied'in gözünü kan bürümüş linki yanlış vermiş :) Burdan buyur[hline]Ghost of The Navigator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Doptur![hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Wolffield demişti bi arkadaş... sonra ölüsü mü ne bulunmuş taksimde... Yoksa????[hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Lol[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Yerim ben Volfiyi .. Volfoşko... Mental Note: yarın sabah okula uyanıık ve her an saldırıya hazır gidilicek =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 o oyunun adı Volifelid değilmiydi ya sallamayın bi kerem[hline]01110111 01110111 01110111 00101110 01100010 01100001 01111010 00101110 01100010 01110101 01101100 01110101 01101110 01110101 01110010 00101110 01100011 01101111 01101101 00100000 00111010 00101001 Burada ne mi yaziyor [b][i]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Yok abi volfişteyn diye duymuştum ben ama :p Eheh buarada ben bu oyunu ilk okulda oynardım birden bütün anılarım canlandı heh[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj Ardeth tarafından 26 Şubat 2003 21:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 grr berk sen öldün bi kere Ardeth seni tanıyorum tipini biliyorum, en kısa zamanda iyi bi konser olursa gelmemeye bak, Volfenstein le karşılaşacaksın. Deep Night saçmalamış ona diicek bişiim yok (bu da yeteri bi saldırı :P), karpuz en kısa zamanda gelicem okula tostunu ye odana bekle sosisli getiricem sana. O taksim olayı da bilmiyom ben Taksim de çalışmam :P şaka bi yana berk gerçekten yarın sabah hazırlıklı olmalı[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 heh güzel oyundur hem de bitirince yeniden başlıyordu sanırım daha zor olarak.. ya da son bölümmüydü ne? ilk bölümün renkleri değişik olanı?[hline]DM: The dragon capsizes the boat with a powerful swish of its tail, you are all thrown into the water! Player: I CAST LIGHTNING BOLT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Sailor imzan komikmiş gerçek bir olaymı :)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj Ardeth tarafından 26 Şubat 2003 22:51 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Ardeth tarafından 26 Şubat 2003 22:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Oyun Easy Normal ve hard olarak 3 zorluk seviyesinden oluşuyo (hangi eski oyun ööle deildi ki? *sigh*) Easy de 16 bölüm Normal de 18 bölüm Hard da 20 bölüm var tam hatırlamıyorum ama 12. bölümden sonra dah zor olmak üzere aynı bölümleri veriyolardı bazen, ekranın renkleri deişmiş falan.[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 volvolfenişteyn? olmadımı? yaa bahsettiğiniz olun volvo arabalarla oynanan oyun değilmiydi? kıh kıh kıh heuh euhe[hline]Ahmetboy, şöylecene bir saçmalamış ki : evet ben olgun biriyim madem emalethde 13 yaşındaymış eh işte arada 1 yaş fark var işler süper olur baba ya ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 mental note: KAL a bi uuranacak... tribute to doggy *!alnına vurur*[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Aha bide Wolfy var köpek adı diye duymuşum[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 abi ne guzel konu dakitiyonuz lan =) nese saol volfied[hline]İnsan bu dünyaya bir kere gelir o yüzden UO yu bırak yaşamaya bak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Bilmeyenlere anlatayım: tahmin ettiğim gibi Volfi sabah okula silahlanmış şekilde geldi - Bizim bi kimya kitabı var kimyasal silah - Allahtan başıam gelecekleri bildiğimden hazırlıklıydım ve Volfi de nedense çok neşeliydi.. *! acaba süpriz saldırı mı yapıca kdiye üdşünür * Yok ben yarın sabahta uyanık gidiyim.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 hehehe *!darbukayı çantasına koyar, yanına kimya kitabını da ekler* PS: Darbuka konusunda ciddiyim, yarın okula darbuka ile gideceğim! heyoo :P[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Volfoşşşkooooo *! Labde VOlfinin bir önceki derste oturduğu yerdedir *[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Olm biri bana Catscroşto dese önce derisini yüzerim sonra çıkan deriyi kızılderililere bağışlarım :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar