PaMiR Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Clan bugdan 1 clana girdim cıkamıyorum siteden cıka biliyormussun galiba? https://www.knightonlineworld.com/index.php?pg=news&n=2&id=76 1. Log into the website 2. Click My KOL 3. Scroll down until you see CLAN WITHDRAWAL 4. Click Withdraw from Clan 5. Select the name of the character you wish you withdraw 6. Click Withdraw my kola giriyorumda gerisini pek anlayamadım nasıl yapacaz bilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abdallah Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Siteden çıkmayı kaldırmışlardı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 nasıl olacak peki simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abdallah Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Lideri bulup bozdurcan ya da bekliycen bir kaç gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 bozmuyor 1 2 gün içinde cıka bilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abdallah Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Bir arkadaşım 1 haftada çıkmıştı.Ama çıkman gerekliyse para filan teklif et adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 adam aksi bişe 10gb verim dedim kapatmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 10gb a cıkmadı he :) bende hıc oel bır srun yok her clan a gııtom cıkıom anladm bende.Belkde ip ler ile alakalı bırseydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 geçen hafta ark clan kurmaya çalıştı clan kurulmadı ama altında bir çizgi oldu ve o cizgi yüzünden hiç bir clana giremiordu ve bugün oyuna girdiğinde o bug düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar