fantiagra Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 saat 6 da (20 dakika sonra) karakterlerin hazır olması gerekiyor. saat 6 ile Aresin savaş saati 11 arasında oyuna girebilecek miyiz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Tabi ki gireceksin. Saat 6 da charı ve inventoriyi birebir kopyalayacaklar. Sen harcama yapsanda oyun oynasanda sawaşa charının saat 6 daki haliyle gireceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantiagra Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 saol dostum rahatlattın doğrusu. savaşta görüşmek üzere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 power up store daki yazıya her tıklayan savaşa girebilicekmi ? :S bunu ögrenmek istiyorum yazıya tıkladım ama savaşa girip giremiycegimden şüphem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantiagra Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 kopyalama esnasında oyun içinde olmak gerekli mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 oyunda olman gerekiyomuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ilk 400 kişiyi alıcaklar lvl55+ olmak lazım premium olursanız daha ii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantiagra Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Savaşa girerken hangi serverden gireceğiz. Yoksa oyun içinde aktarım olacak mı. (Cehalet kötü bişi yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Kopyalama sırasında oyunda olman falan gerekmiyor. Sawaşa yukarıda şu an için kapalı olan not inserver diyen serverlerden gireceğiz. Saat Türkiye Saatiyle 22 de server açılacak. 23 de sawaş başlayacak. Her kayıt olan servere girecek lakin yine lunarda olduğu gibi sawaşa giremeyenler olacak. Premiumsuz ve kayıt olmamışlar giremeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 İlk round cypherla diez arasında olacak diye bi notice geçti,cypherın savaşıda saat 11 demi başlıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abdallah Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 başladı o savaş az önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 yaw nası gircem,kayıt da yaptırdım,interserver a mı gircez sever listde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar