Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Bence dünyadaki en kötü olaylardan biri ayrılık.Iyy düşünmek bile kötü yakınından ayrılma bilgisayardan ayrılma vs. :( siz hiç yaşadınızmı neler hissettiniz :( snrm yaşıyıcamda :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 bilgisayar yokken napıyordun? hem gerçek hayatta kız tavlamak bilgisayar başında kız tavlamaktan kolaydır... downloading manita...[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 12 September 2003 03:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 bilgisayar yokkenmi yani ayrılmak derken uzun süre yani ne bileyim 6 ay yada 1 yıl gibi.. bilgisayardan en fazla 3 ay falan ayrıl kaldım snrm.. :([hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 sallahaftada bir mailine bakmak yeter insana[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Pc'denmı ayrılınca uzuluyorsun? yoksa kız arkındanmı ayrıldın ?[hline]Metall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ya aslında ayrılmak iyi bişey insanı sosyalleştirir.. bende ayrılıcam bu sene sanırım öss ye 1 sene kala hayvan gibi çalışmam lazım..[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ehue benimde sınav mevzuları uzun birsüre :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 pcye bu kadarmı baglandın be bılıder[hline]Metall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 hayatın bir parçası ;) ne diyebilirimki heranım vs. em burda sayılır.. bunu bırakın bilgisayarı başka şeylerdende ayrılmak mesela insanın en iyi dostu ;) sadık dost inşallah olmazda..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 up..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 ork amma melankolik adamsın ya ne diim :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Has he lost his mind? Can he see or is he blind? Can he walk at all? Or if he moves, will he fall? Is he live or dead? Has he thoughts within his head? We'll just pass him there. Why should we even care?[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symoon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Hastalık ---> Bilgisayar[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost! Yabancı mandası, dinci yanlısı, vatan haini dolmuş canım yurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Bu denklemden bilgisayar -----> hastalık ta çıkartabiliriz. Bilgisayarın dozunu kaçırmamak lazım arkadaşlar.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symoon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Bilgisayar --> Hastalık --> Bilgisayar Neyse i$te verilmesi istenen mesja al1nmad1 m1?[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost! Yabancı mandası, dinci yanlısı, vatan haini dolmuş canım yurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 lise zamanlarımızda cs mi kız ark mı dendiginde tabiki cs diyorduk ve kızla bulusmadan once 1 saat cafede cs atam diye oturdugumuzda zamanın nası geçtigini unutup kızı ekebiliyoduk :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symoon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Cs mi Sevgili mi sorusunu sorup, Cs'yi secmek facia bir olay m1?[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost! Yabancı mandası, dinci yanlısı, vatan haini dolmuş canım yurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 sence?[hline]Bin Dost Az,Bir Düşman Çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 said: Symoon, 13 September 2003 00:11 tarihinde demiş ki: Cs mi Sevgili mi sorusunu sorup, Cs'yi secmek facia bir olay m1?[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost! Yabancı mandası, dinci yanlısı, vatan haini dolmuş canım yurdum. lise caglarımda degildi ama uni ye basladıktan sonra facia diyor insan, neticede 2 frag fazla yapıp chat ten vay supersin abi helal valla tek basına harcadı takımı gibi mesajlar duymak ozmlar daha cok tatmin ediyordu :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symoon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Facia facia. mmmh :) Ya bu k1z cevap vermiyo mesajlara, çagr1lara, telefonlara haydi hay1rl1s1. Dua edin benim için. Iyi ak$amlar herkese.[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost! Yabancı mandası, dinci yanlısı, vatan haini dolmuş canım yurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 bu sene zorunlu muptelası olucaz gene cs nin fln. azaltmıştık epey ama malsef, MEF haftasonlarımızın iççine edicegi icin, ve adeks in yanında oldugu icin her çıkışta bi ugrayıp hatır sormamak olmicak[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) [Bu mesaj Sintisyzer tarafından 13 September 2003 14:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 walla ben en fazla pc den 32 gün ayrı kaldım.O zamanda çıldırma noktasına gelmiştim zaten.Kızdan fln ayrlmak eğlenceli oluo da pc den ayrılmak olmuo[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar