Zegna Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 babam yurt disindan hediye almis bana , hosuma gitti benim baya bu makine. kullanan varmi? memnunmu herhangi bi sorunu varmi filan? bilgili degilim hic foto makinelerinde , bilgisi olan paylasirsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 he ya sorunlu o makine. ya zegna bi git ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 niye hava yapıyonki şimdi bakın babam ne aldı bana diye!!!11 hem patlıyomuş onlar bir süre sonra. baban sevmiyo seni : p sırf fotoğraf makinelerini incelemek ve karşılaştırmak için olan siteler var. onlara bir bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 görsel sanatlarda daha bilgili insanlar var bu konuda, ordakiler büyük ihtimalle bakmıyolardır buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 carsililar gordugunde elinden alip bi de guzel dovuyomus zegna ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 t5 bayanlar için yapılmıs bir foto makinesi :) piyasaya ilk cıktıgı zamanlar incelemiştim ve direk bnu söyledim heh daha sonradan da inceleyenlerin görüşlerinin böyle oldugunu görünce yerleşti akılda ;) ama zegna narin yapına uygun gider güle güle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 ehe bir resmini koyun da görelim şu makinayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Burdan lcd ekranı cok büyük aşırı ince parmakların kalınsa veya elin büyükse her an düşürecem korkusu ile tutuyorsun narin parmaklar için yapılmış :) ama kalitesi vs hesaba katılınca zaten adamlar yapıyorlar beabi demeyen yoktur [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 12:39 tarihinde, DynamicK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 ben bununla genis aci foto cekebilirmiyim onu merak ediyorum aslinda. cekemem heralde dimi? zoomlu makine degil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 geniş açı çekilmez bununla :)Geniş açı fotoğraf çekmenin zoom ile hiçbir alakası yok ;) lenslerle ilgili birçey lens çapı ile ilgili :) [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 14:12 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 bu ne kıç kadar lensi var bunun edit: düşündüm de kıç bir lens için oldukça büyük bir boyut. mecaz o [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 14:50 tarihinde, fastreloader tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar