Mavi Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Nufred addon paketini kurdum. Health bar larda ayrıntılı sayısal olarak mana ve health görebiliyorum ancak partiye girdiğimde diğer kullanıcıların health barları ekranımda gözükmüyor ? bu sorununla karşılaşan var mı nasıl çözebilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Bahsettiğin addon hakkımda pek bir bilgim yok ama partindeki elemanların bilgilerini görmek için CTMod'u kurman yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 hayır yanlış anladın sanırım. wow u kurduğumda hiç bir addon kullanmadığımda bir partiye dahil olunca partideki kişilerin healt barları benim ekranımın sol üst tarafında gözükmesi lazım değil mi ? bu nufred'i kurmadan önce default blizzard'ın barlarını kullanırken bu şekildeydi. nufredi kurdum sol üst köşede partidekilerin health larını göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Valla tam emin değilim ama hiçbir addon yüklü değilken partindeki elemanlara ait bilgileri göremiyorsun (atıyor olabilirim :P). Sonradan eklenen bir yamayla bufflar görünür oldu ama diğer bilgileri hatırlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Nufred'in 2006 versiyonunu kuruyorum buna rağmen hala 2005 versiyonunu kullanıyor nasıl oluyor bu ya ? Oyunda 10.14.2005 diyor. 2006 dosyalarını kuruyorum hala bir değişiklik olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar