Mavi Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Nufred addon paketini kurdum. Health bar larda ayrıntılı sayısal olarak mana ve health görebiliyorum ancak partiye girdiğimde diğer kullanıcıların health barları ekranımda gözükmüyor ? bu sorununla karşılaşan var mı nasıl çözebilirim ?
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Bahsettiğin addon hakkımda pek bir bilgim yok ama partindeki elemanların bilgilerini görmek için CTMod'u kurman yeterli.
Mavi Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 hayır yanlış anladın sanırım. wow u kurduğumda hiç bir addon kullanmadığımda bir partiye dahil olunca partideki kişilerin healt barları benim ekranımın sol üst tarafında gözükmesi lazım değil mi ? bu nufred'i kurmadan önce default blizzard'ın barlarını kullanırken bu şekildeydi. nufredi kurdum sol üst köşede partidekilerin health larını göremiyorum.
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Valla tam emin değilim ama hiçbir addon yüklü değilken partindeki elemanlara ait bilgileri göremiyorsun (atıyor olabilirim :P). Sonradan eklenen bir yamayla bufflar görünür oldu ama diğer bilgileri hatırlayamıyorum.
Mavi Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Nufred'in 2006 versiyonunu kuruyorum buna rağmen hala 2005 versiyonunu kullanıyor nasıl oluyor bu ya ? Oyunda 10.14.2005 diyor. 2006 dosyalarını kuruyorum hala bir değişiklik olmuyor.
Öne çıkan mesajlar