Way Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 bende dragon court oynamaya yeni basladim..baya bi quest yaptiktan sora daha fazla quest icin yarin gelin diyo dedim heralde oyunda yarin falandir tavern den rent a room dedim yine olmadi 1 gun beklemek mi gerekiyo bi daha oynamak icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 evet bir gün beklemek gerekiyor... zaten bu yüzden dragon court zevkli bir oyun :) yarını iple çekiyorsun...[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 O eskidendi artık hiç oynayasım gelmiyo ne varsa bana bi yardım edin beah!![hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 evt ilk başladığımda büyük bi hevesle yarın gelsede yeni questlere kavuşsam gibisinden bi moddaydım[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar