Pestilence Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Lightningsblade serverında LvL 60 UD priest ve Frostwhisperda LvL 60 Dwarf Roguye satılıktır... LB deki shadowpriest serverın en çok shadow damage vuran prisetlerinden biridir ve ayrıca healer itemleride çok iidir şu anda nefarianı öldürmek üzere olan bi guildin üyesidir... Bu charda 80g ve bankada satılacak eşyaları var ve epic mountu var... Ayrıca bu serverda lvl 51 shamanda bulunmaktadır full rested bonus vs... FW daki rogue un üstü rare dır ilk char olduğu için biraz acemilik vardı tabi ama üstü genede gayet iyidir rare olarak... Bu charda epic mount yok ve az miktarda para var... Rank kasmak için birebir bir server çünkü BG queue ya girdiiniz an sıra geliyor... İlgilenenlerle buradan temasa geçebiliriz şimdilik aklıma gelenler bunlar... Eğer bir sorunuz varsa buraya yazın ben yardımcı olayım... Eğer iş ciddileşirse temasa geçeriz Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pestilence Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 bump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pestilence Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 buuump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pestilence Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkeotken Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ne kadar a ve magtheridonda yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pestilence Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 300-350YTL düşünüyorum pazarlık söz konusu diildir... kkthnxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pestilence Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 şimdi dikkat ettimde "Roguye" yazmışım sabah sabah güldüm hey allahım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar