bilgehan Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Merhaba arkadaslar dun bir arkadasimin tavsiyesiyle bir hosting sirketi buldum.Mini paket aldim + standart paket verdiler ve çok ucuz ilgilenen arkadaşlar bakabilir adresi bu www.wlhost.net kolay gelsin mesaj reklam amaçlı açılmamıştır arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla açılmıştır . Teşekkürler. not: Bu şirket ile hiçbir alakam yoktur !
Tcpip Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Fiyatları piyasadakilerden az değil. aksine fazla cunku örnegin bizde 100 mb alan 10 gb trafik php - mysql 3 er db subdomain ve mail yılık 30 ytl iken adamlarda aylık 30 ytl birde fiyatlarda ya sorun var yada bilerek yapılmış olabilir. aylık 5 $ olan şey yıllık 10 $ yada aylık 10$ yıllık 20 $ gibi yapmışlar garip.
robinson Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 evet biraz yadırgadım. bende bu işi yapıyorum ve fiyatlar bir garip olmu. Ayrıca detay özellikleri net olarak söylenmemiş, mesela php var mı yokmu anlayamadım...
Öne çıkan mesajlar