JsH Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Arkadaşlar ben baya bi uzak kaldım bilgisayar piyasasından hiçbirşeyden haberim yok ondan dolayı sizlerin yardımına başvuruyorum:) 1- Bana monitörsüz, hard disksiz içinde dvd-wrtierı olan bir sistem yazsanız fiyatıda kdv dahil 800$ falan olsa? 2- Üstteki zor geldiyse fiyatı kdv ile vberaber 200$ civarı bi ekran kartı yazsanız? (1.şıkkı cevaplayanlar bu şıkkı boş bırakabilir:)) 3- Benim işlemci AMD2500 Athlon, bunu değiştirmeme gerek var mı yoksa işlemci kalsın da diğer donanımlara mı yükleneyim? 4- İstediğim sistemle kaba bir tabir olacak ama Nfs most wanted ı iyi bir şekilde oynayabilmeliyim.:P 5- Bir de şöyle güzel bir 4+1 ya da 5+1 hoparlör tavsiye ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler, unuttuklarımı sonradan ilave edrim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ooze Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 bence islemciyi degistirmeye simdilik gerek yok o yeter. ekran karti tam o fiyat araliginda ati radeon x800 gto fireblade kullaniyom cok memnunum netten arastir.tek sorun olarak ekran kartinin fan sesi diyolar oda oyle buyutulecek( sonuc olarak yillardir bozuk fan kullanan biriyim) kadar deil ustad ram onemli o islemci kalsin ekran karti al geriye ne varsa ram e yuklen herseyi calistirirsin kanimca. ses sistemi creative 5200 inspire aldim cok memnunum. profesyonel muzikle ugrasmiyom evde mp3 dinlerken ve oyunlarda surround icin kullaniyom.yanina bide audigy ses karti aldim toplam asagi yukari 150 milyona patladi bi kurus daha fazlada ses sistemine yatirmam cunku gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ooze çok teşekkür ederim yardımın için, söylediğin ekran kartı fiyatı 199$+kdv. Bir de x800 gto DDR3 var bunun fiyatı da 215$+kdv. Arasında performans olarak çok fark var mı? Ram olarak benim şu an 512 ddr var. Bunu 1024 yapmayı düşünüyorum yeterli olur mu? Ses için söylediklerini bir araştıracağım fiyatı da çok uygun geldi. Arkadaşım geçen bana şey dedi doğruluk payını bilmiyorum ama, onun ekran kartı çok iyiymiş ama işlemci yüzünden performansı düşüyormuş bu mümkün mü? Yardımların için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freeedom Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 creative 5200 inspre al 5+1 ekran kartı radeon tavsıye debilirim x300 filan işlemci kalsın 85-90 dolara bi anakart alırsın pci mı almayı düşünüyosun onu söylememişsin o da önemli tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 x800 gto fireblade o/c için yapılmış bi ekrankartı. bu işten anlamıyosan tawsiye etmem. bide gerçekten rahatsız edici bir ses çıkartıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Tavsiye ettiğiniz ekran kartlarının bi kere agp si zor bulunuo hele ki x800gto nun agsi var mı yok mu sahibeli, arkadaşım önce board un pci ex desteklio mu onu öğrenelim :) Inspire 5200 u ben de kullanıorum kötü deil yani 5+1 olarak tercih edebilirsin logitech ürünlerine de göz at , ama onboard ses kartında kullanmanı tavsiye etmem . Ekran kartında x800gto ve 6800 gs seviyesinden aşşa inme bunlar zaten su an için orta seviye kartlar . Ram i de 1024 yap tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 AMD - ATHLON 64 3200+ 939 VENICE 177 $ EPOX - 9NPA+ ULTRA 130 $ TWINMOS - 512 MB 400 x 2 88$ LEADTEK - PX7600 GT 239 $ Toplam : 750 $ Bu 4 ana bileşen güzel seçim bence oyun makinası için ekran kartı daha 1 haftalık kart yeni çıktı. Bu sistemi toplarsan en az 400 watt lık saglam bi psu gerekir. Kendi parçalarını satsan, dvd rw + Creative 5200 alsan . 800 $ a kurtarabilirsin ki emin ol 800 $a alabilceğin en ii sistemi almış olursun :) [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 05:47 tarihinde, nomex tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 nomex benim anakart--> NVIDIA nFORCE2 serisi yazıyor ayrıntısını bilemiyorum. Muhtemelen agp dir, pcı lar daha yeni benim kasayı ben yaklaşık 2 yıl önce almıştım. Valla nomex senin yazdığın son mesajın içeriği çok güzel. Ancak dediğim gibi şu anki ekran kartları hakkında hiç bilgim yok yani ne derseniz onu alacağım. Ayrıca oc hakkında hiç bilgim yok, yukarıdaki bir arkadaş sormuş cevaplayayım dedim:=) Edit: 400 wattlık psu nun fiyatı yaklaşık nedir? Benim verdiğim fiyatı yaklaşık bi 100$ daha aşabilirim ama daha fazla aşamam:) Bir de bu sistemi alsam, benim buna ekstrada fan takmam gerekicek mi? [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 15:29 tarihinde, JsH tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 selam, dvd writer için ASUS öneriyorum. maşallah taş gibi henüz bir sorun yaratmadı. en dandik dvd medyalara bile yazabiliyorum. cidden çok memnunum. NEC içinde iyi diyorlar oda düşünebilir. SAMSUNG alma. bu firmadan çok çektim, elimde samsung dvd süs olarak duruyor. DVD seciyor, okumuyor vesaire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 AMD - ATHLON 64 3200+ 939 VENICE 177 $ EPOX - 9NPA+ ULTRA 130 $ TWINMOS - 512 MB 400 x 2 88$ LEADTEK - PX7600 GT 239 $ NEC - ND4550 BLACK 56 $ AOPEN - H600B35 73 $ CREATIVE - 5200 90 $ Toplam = 1000 $Kdv Dahil , Bütçeyi 100 $ arttırdık 900 $ bütçen oldu. Kendi parcalarını 100 $ a sattıgını dusundum ve bu sistemi cıkardım . ii bi sistem için ii bi kasa şart, kasadan 350 watt güç kaynağı cıkıo seni idare edebilir belki bi sure , ses kartını da ilk etapta onboard kullanırsın . Harddisk monitör floppy klavye mouse senin eski parçalar olucak :) --- Ekran kartından birazcık kısıp kasadan cıkan guc kaynagı satıp kendine 400 watt lık bi güç kaynagı da alabilirsin bence de doğrusu bu olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 dwd-writer olarak lg super-multi tavsiye ederim. ileride gelecek olası yeni dvd teknolojilerine de hazırlıklı olursun. ses sistemi olarak masraf yapmanı tavsiye etmem. onboard ses kartınla çalışacak creative 2.1'leri tavsiye ederim. alacağın sese inanamayacaksın. (zaten 4.1, 5.1 sistemlerde sesin çok güzel gelmesinin sebebi farklı yönden gelmeleri değildir. ses kalitesidir. bu alet de 29$+KDV fiyatına aynı lezzeti verir. yeni ses kartı alman gerekmediğini varsayarsak aradaki fiyat farkı 512 ram fiyatından fazladır.) Düzeltme: fiyat farkında biraz abartma olmus :D [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 21:08 tarihinde, Mum_Chamber tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 AOPEN H600B-B28 400W Siyah 100 $+KDV kasanın bu modelini almaya çalışırsan ne bilim 400 watt lık başka modellerde vardır illa ki guc kaynagı değiştirmene gerek kalmaz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 ne alırsan al ram in enaz 1 1.5 olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar