malik Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 bu dünyada beni en çok seven varlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 ben biliyodum bu hikayeyi .gerçketen süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ekşiden bi kaçtane... *o benim ''annem''. daha güzel nasıl övebilirim ki onu *dünyanın en güzel kokan varlığıdır anne. kendine has, mis bir kokusu vardır ki odasına da sinmiştir, bir hafta uzak kalsanız o odaya girdiğinizde anlarsınız onu ne kadar özlediğinizi. durup durup sevgi gösterisi yapılması, boynuna sarılınması gereken insandır, "ay bi dur, üff" tepkisini asla vermeyecek olan, sizden daha da sıkı sarılacak olandır. bitane olan, eşi benzeri olmayan oluşumdur. *genç bir adam çok zalim genç bir kadına aşık olur..kadınla olabilmek için yanıp tutuşmaktadır. kadına onu çok sevdiğini söylediğinde " bana sevgini kanıtlamalısın" cevabını alır..kadın, genç adamın annesinin kalbini köpeğine yedirmesi için getirmesini söyler..genç adam eve doğru yol alır ve annesine direk anlatır. annesi kalbini almasını kabul eder oğlu mutlu olsun diye..ve adam annesinin kalbi bir mendilin içinde yola çıkar..yolda birara ayağı takılır ve düşer, mendilin içindeki kalpte ayrı bir yere düşer..ve genç adam "ahhh anne" der.. ve o annenin kalbinden ses gelir "yavrum canın çok acımadı ya".. *öldüğünüzde, sizin için en fazla ağlayacak, ağlamakla kalmayıp hayatının anlamını, bütün heveslerini, heyecanlarını sizinle birlikte toprağa gömecek, bir daha gerçekten gülmeyecek, sizi kaybettiğinde hayatındaki herşeyi kaybetmiş olacağını bilme stresiyle yaşamayı başarabilen, "evlat acısı" kelimesini her duyduğunda gerçekten irkilecek... tek insandır *hayatımız boyunca hatalarımızla,hastalıklarımızla,şuyumuzla ,buyumuzla en çok üzdüğümüz kişi,en çok kokusu ve kucağı özlenir,kimse onun gibi saçımızı okşayamaz,kimse onun gibi karşılıksız sevemez... *anneannemin en güzel eseridir. *55 yaşından sonra elinde oluşan kırışıklıklara sessiz sedasız bakan ve bu bakışıyla içimin tellerini titreten, canım ciğerim *kullanılacak hiçbir kelimenin onu anlatmaya yetmemesi nedeniyle hakkında yazması en zor olan... henüz kelimelerin o güzel dünyasını bilmeyen, sadece agucuklarla iletişim kurabilen o minicik bebeği karşısına alıp saatlerce konuşan, dertleşen, şakalaşan ilk arkadaş. hiçbir zaman "çocuk işte, anlamaz" demeyerek her bir kavramı sabırla teker teker anlatıp "birey" olmanın ne demek olduğunu anlatan; *kalan ufacık bir dilim böreği atmaya kıyamayıp, bir peçeteye sardıktan sonra teneke çay tabağıyla birlikte buzdolabına koyarken gözleriniz dolabiliyorsa, özlediğiniz insandır... *nereye götürsen, nereye bıraksan hep sende kalandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 beni, karşılık beklemeden seven tek varlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 ana gibi yar olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 herşeyim hiçbirşey için vazgeçmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 dayanağımız,evimizin direği,muhtaç olduğumuz en önemli kişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar