BUst Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 arkadaşlar lvl 31 priestım moradonda evil a gittim islahıma + bascam,koyuom scorllü sora islahı nereye koycm bşka hiç bir şeyk oyamıom olmuo nasıl bscm ltf yardım edin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 1- silahın up yapılması için upgrade item olması gerekir 2- silahın altında classı yazar o classtan weya daha yuksek class scroll kullanman gerekir yardımcı olduysam ne mutlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 arkadaşım öncelikle elindeki itemın hangi class olduğunu bulacaksın üstünde yazar o zaten daha sonra anvil yanında bulunan charondan oclassa uygun scrollü bulacaksın daha sonra anvile tıklayıp upgrade item seçeneğine tıkladıkladıktan sonra itema ve scrolle sağ tıklayıp onay vermen yeterli dikkatli ol +3ten sonra yanma ihtimali var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 SPectre88'nin belirttiği gibi Upgrade yapacağın silahın adının hemen altında "Upgrade Item" yazması gerekli, yoksa yapamazsın. [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 22:18 tarihinde, aramil tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BUst Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 peki ynma ihtamli varsa islah1n k1r1lmas1 gibi,bu _ansa en aza nasl indirebilirim ?,adamlar +8 e kdr ba1solar bnm +3 tn sora gidio lvl 32 priest1m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 yanma ihtimali şans işi die biliyorum cypher de dün yeni char actım tek yaratık kesmedim %0.00 daha +4 de ib yaktım +3 de raptor yaktım bitane de +7 raptor yabtım bugun trina ile +8 denicem şans işi bahtına yane =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 +8 Ugruna Ya RABB Magic te ne +7ler Yaniyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar