dickymoo Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 İTÜ MİAM Ses Mühendisliği ve Dizayn bölümüne girmek için hangi alanı şeçmem lazım FM büyük ihtimalle olması lazım değil mi birde tam olarak miam okul mu kurs gibimi onuda anlamış değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 TM yada dilde olupta mühendislik olan bi bölüm varsa banada söler misin =) Fmdir büyük ihtimal.Dalgalar falan fiziğe giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dickymoo Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 doğru söylüyorsun aslında peki nasıl bir bölüm benim çok merakım var prodüksüyon işine falan bu bölüm beni tatmin eder mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dickymoo Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 tam olarak bana bi söyleseniz hangi alanla giriliyor yetenek sınavı var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar