kertenqele Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 arkadaşlar ben dün premium aldım ve 1000 knight kesh aldım ve scrollu aldım buy dedim.. ama scroll iventory e düşmedi.. bugün akşama kadar gm leri aradım ama nafile... halen daha human ım...bi bilgisi olan varda ..doğru dürüst cvb larınızı bekliyom ..saçma saçma muhabbet istemiyom zaten yeterince sıkıldım... server ares şuhan lvl 62 human asas ım (biran önce yosun kafa olmak istiyom :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Nation Balance.. » verdigim topicde bizde bundan dert yaniyoruz. once bir topiclere bak sonra olmuyor de. gunler oncesine deil sadece bir topic lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 öncelikle 2k cash gerekiyor ve scroll inventory e düşmüyor ayrıntılı bilgi için bkz.Nation Blance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenqele Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 o topi,c de hiç bi kayda alınır bilgi var mı lavuk deli etme beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 labuk kavukluk lu konusma. son attigim mesajda nasil olacagini dahi yazdim ve suanda calismadigini yazdim. daha ne kadar bilgi lazim ? insan gibi soruna cevap verende kabahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenqele Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 bende 3000 vardı aldım kesh düştü ama nafileeeeeeeeeeeeeeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 zaten power upin ust kisminda ready for nation transfer yazisi cikcak onu onaylaycakmissin... arti websiteden buna onay verceksin dusmesi birseyi degistirmiyorumki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenqele Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 sen az önce ne yazdın topice bak dedin bende okudum ama hiç bi bilgi yoktu sinirliyim kusura bakma sende.. giden keshe mi yanam harcadığım paraya mı yoksa zamanamı?????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 arkadaşım kaale alınmak istiyorsun önce efendi ol bahsettiğim topici okuduysan anlamışsındır sinirlerimiz gergin zaten bi de sen sorun çıkarma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Değişim işleminizi onaylanmazsa cash geri yüklenecektir yazıyor zaten..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas_sw Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 valla kardeş bende aynı dertteyim ne olcak bilmiyom.... bir an önce orc olup forraz iyle parti kurmak istiyommm:))) alan yetkilileri yaşıyonuz mu ? bilgi bekliyoım lütfen ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas_sw Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 aramil saol kardeş ilgilendiğin için bb canım mucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas_sw Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 wayy kimler burdaymış kankim benim arthas_sw nerelerdesin yahu .. sendemi orc oluyon oo desene beraber kascaz 75 i ????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 website open now:) 4dakika sonra gecen yazi gene isi beceremedik website kapalidir. [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 22:56 tarihinde, CotigoLovely tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenqele Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 kaynadı valla :)))))))))))))) arthas kanki buradamısın ben seni öldü biliyodummm:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenqele Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ama ben bu işten sıkıldım biran önce bunu düzeltmeleri lasım verin knight keshlerimi scroll alıp cz de orc yaram az daha:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 bu ilk nation transfer zamanı teoboz un party mizdeki ilk dialoğu:- Irk değiştirmissin hayırlı olsun memnun musun bari -Çok Çirkinim :) rofl xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenqele Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 memnun u karıştırma kankim dir:))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 selam arkadaslar , öncelıkle yanlıs bılgıler yuzunden herkesın kafası karısık bu konuda . invertry e scroll dusmuyo öle bır sey yok..2000 cash oldugunda scroll a tıklıyosunuz yenı bır sayfa acılıyo , bu sayfada yapmanız gereken işlemler var ve olacaklar var .mesela clan dan cıkmanız vsvs ..skıl v e stat larınızın sıfırlanacagı...vsvs bu işlemlerden sonra o yazının altında SUBMİT butonu var onu tıklayacaksınız ve sol ust köşede NATİON TRANSFER :READY yazısı cıkarsa oyundan cıkacaksınız.cıktıktan sonra sıteye log ın olun MY KOL bölumunde NATİON TRANSFER kısmın da yazı cıkacak bu yaz bır kac saat degısmeyecek yanı basvurunuz gözden gecırılıyor yazısı , ara sıra yanı 1 2 saat sonra bu yazıyı kontrol edın orda ready butonu cıkınca tıklayın , tekrar dan yenı bır sayfa acılacak ve orda işlemı onaylıomusunuz butonu cıkacak o butonu onayladıgınız an değişim gerceklesmıs olacak .oyuna gırdıgınız de karsı ırk dan olcaksınız. angelus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ange ty anlatmak istedigim buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 peki ange şu nation balance muhabbetini nasıl aşıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenqele Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ty angelus kardeş artık yarın oyunda konuşuruz teşekkür ederim ..yarın c kaça takılacan....sen kes ben kutu toplarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 nation balance muhabbetını asmak bıraz zor gıbı , cypher olympıa da öle bı muhabbet yok su an ama herkes karus yada el morad olmak ısterse bu server larda da aynı sıkıntı olcak.yapılacak şey her gun denemek belkı karus dan el morad olan arkadaslar olurda sıstem duzelır ama su an demekkı fazla oyuncu sayısı bır tarafa kaymıs durumda. angelus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 hay ben böyle sistemin de böyle oyunundaaa ulan 3 hafta önce konuştuk herifle hala saçma salak işlerle uğraşıyoruz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas_sw Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 desene biz daha coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkk bekleriz bu işi her neyse nasılsa kesin ustune yatamazalar ı m gold uye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar