AnarShe Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Gerçekten muhteşem iş çıkartmış adamlar. 89m para, Smite Hammer +3, Impact +3 (ikiside forgettendan) Priest Cap +5/8 INT bonus gibi salakça itemlerin hepsini silmişler. Yan charınada 20gb koydum nasıl olduğunu söyliyeyim Marladaki nacizane staffım lycaon ı sattım 20gb orda dursun 20 gb de diğer charımda dedim ama görüyorumki maşşallahı var k2 nin nerde legal oyuncu var içinden özene bezene seçip bişeylerini siliyolar. Şuan server dupe item kaynıyo ama en kral dupecilere bişey olmazken bizim ana karakterimizden aktardığımız 89m ve herşey siliniyor. Bravo K2 [spo][/spo] [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 soyulmuş olmayasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 arkadaşım bu k2 nin bi işi gibi gelmedi bana hecklenmiş olabilirsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 soyacak olan kişi benim priest cap +5 int bonus newbie silahımı falan str +5 küpemi ne yapsın ve buna benzer 10 larca salak itemimi neden alsın gerçekten çöplük gibi bi bankam vardı str 5 belt heal yapmak için hemde 320hp pot için topladığım 10 tane kağıt. gibi aşırı salak item kaynıyodu bankam [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 10:25 tarihinde, AnarShe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 birisi senin gıcıklığına hepsini çöpe atmıştır beni soyan küçük cafe gençliğide bikere ole yapmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 arkadaşım 2004 de bende heck yedim bankada 1 tane normal ok vardı 1 coinsden inan onu bile olmaışlardı bence sen heck yemişsin bukadar basit silinme değil bu sana tavsiyem 1- ) evden oynuyorsan pc ni bigüzel tarat 2- ) cafeden oynuyorsan birdahakinde alta çalışan proğramlara dikkat et ve güvenilir pc olan bir cafe seç 3- ) şifrebilgilerini acil değiş bence sen heck yedin işallah çarını da kaybetmezsin bu silinme olayı değil heckleyenler aç olduklarından hertürlü itemi alırlar senin adına üzüldüm tekrar tekrar geçmiş olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 cafe lere giderken bilgisayarlarda df olmasına dikkat edelim eğer varsa oturduğum gibi bilgisayara bi reset çekelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 şahsen ben olsam bu charı hackleyebilecek bilgilere sahip olsam bu charla uğraşmam. hadi herşeye tamam sadece bu charı hackleyebilcem bütün itemleri çöpe atmaya vakit bile ayırmazdım. ben normalde arasıra bu charla girsem bile 100 kere aklımdan geçirmişimdir şu bankayı ne zaman temizlicem diye ama hiç birindede o büyüklüğü göremedim kendimde sil sil bitmiycek tarzda itemlerle dolu olan bi char . gerçekten ilk halini göstersem sizde hak verirdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 şuna inan adamlar ne var ne yoksa vendora satıp paraya çeviriyorlar yada başka bişi tamamen boşaltıyorlar çarı hiç bişi bırakmıyorlar çop bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 inşallah hacktir yoksa k2 yaptıysa bunu gerçekten çok üzülürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 iyi lan donunu almamıslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VeezY Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Bende bir kere hack yediğimde inan ki kasadaki herşeyi str 6 str 5 gibi takıları... ondan sonra scream vurmak için taşlar varya onları bile almışlar... hatta o da yetmemiş gibi 35 lvl lik priestteki +1 priest esyalarını almışlar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 inşallah yoksa o kadar duper varken k2 gelip benim bu salak itemlerimi sildiyse yazık olur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Nedir senin bu talihsizliğin ya. ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 geçmiş olsun :( hangi serverdi bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar