Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Helal olsun K2

AnarShe

Öne çıkan mesajlar

Gerçekten muhteşem iş çıkartmış adamlar.
89m para, Smite Hammer +3, Impact +3 (ikiside forgettendan) Priest Cap +5/8 INT bonus gibi salakça itemlerin hepsini silmişler.
Yan charınada 20gb koydum nasıl olduğunu söyliyeyim Marladaki nacizane staffım lycaon ı sattım 20gb orda dursun 20 gb de diğer charımda dedim ama görüyorumki maşşallahı var k2 nin nerde legal oyuncu var içinden özene bezene seçip bişeylerini siliyolar.
Şuan server dupe item kaynıyo ama en kral dupecilere bişey olmazken bizim ana karakterimizden aktardığımız 89m ve herşey siliniyor.
Bravo K2

[spo][/spo]

[spo][/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

soyacak olan kişi benim priest cap +5 int bonus
newbie silahımı falan
str +5 küpemi ne yapsın

ve buna benzer 10 larca salak itemimi neden alsın
gerçekten çöplük gibi bi bankam vardı str 5 belt
heal yapmak için hemde 320hp pot için topladığım 10 tane kağıt.
gibi aşırı salak item kaynıyodu bankam

[ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 10:25 tarihinde, AnarShe tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım 2004 de bende heck yedim bankada 1 tane normal ok vardı 1 coinsden inan onu bile olmaışlardı bence sen heck yemişsin bukadar basit silinme değil bu sana tavsiyem

1- ) evden oynuyorsan pc ni bigüzel tarat
2- ) cafeden oynuyorsan birdahakinde alta çalışan proğramlara dikkat et ve güvenilir pc olan bir cafe seç
3- ) şifrebilgilerini acil değiş

bence sen heck yedin işallah çarını da kaybetmezsin bu silinme olayı değil heckleyenler aç olduklarından hertürlü itemi alırlar senin adına üzüldüm tekrar tekrar geçmiş olsun :(
Sosyal ağlarda paylaş

şahsen ben olsam bu charı hackleyebilecek bilgilere sahip olsam bu charla uğraşmam.
hadi herşeye tamam sadece bu charı hackleyebilcem bütün itemleri çöpe atmaya vakit bile ayırmazdım.
ben normalde arasıra bu charla girsem bile 100 kere aklımdan geçirmişimdir şu bankayı ne zaman temizlicem diye ama hiç birindede o büyüklüğü göremedim kendimde sil sil bitmiycek tarzda itemlerle dolu olan bi char .
gerçekten ilk halini göstersem sizde hak verirdiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...