Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

warriorla uuraşmaya deiyormu?

PassivE_KesH

Öne çıkan mesajlar

valla assasin the best derim ben warrior priest siz pk p sini yapamaz ama assasinde cure var heal i var seri karakter warriorda sadece pot guvencen ve debuff yedıgınde ha full 8 shell duzmusun ha cıplak ggezmıssın asssasin kas derim ama asssain deki tek sorun bıcak :/ bıcak olmayınca ap olmuyo ap olmayınca da bişi kesemiorsun:S
Sosyal ağlarda paylaş

İlk Defa Asas Harici Bi charla Oynadigim İcin Bana Eglenceli Gelio Olabilir.. 3 sayfa skill kullanmak yerine yalnizca 1 - 4 arasi rakamlari kullaniorum.. bu kısmı eglenceli.. defansı cok yüksek attackı yüksek canı yüksek.. bu kısmıda eglenceli.. itemleri asasa gore cok cok cok ucuz buda iyi bisi.. Amma.. ßenim Kimseye Muhtac Olmayan Asasinim Varken.. LighFeet e Alistigim icin Swift bile yavas gelirken.. kağnı gibi bi charla oynamak kötü.. wolf basmak varken.. varsa attackscrol yoksa bi rogue bulup wolf istemek kötü vs. vs..

Yani Rogue Forever.. Ama Cok İyi Itemlerin Olmasi Lazim..
Sosyal ağlarda paylaş

ama rogue san solo takilcaksın he tutupta party e girersen yandın swift plz wolf plz wolf plz minor plz

sux yani
+
warrior un tek iyi yönü skill time cok seri benim spike surem dolana kadar adam bana 10 dan fazla sd vurabilir :S
suna hiç dikkat ettiniz mi o kadar video cekilio mesela warrior videolarında priest mutlaka var :) ama rogue lar genelde %80 90 solo anca bikaç kaval adam varsa :) debuff la gezerler

[ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 21:25 tarihinde, soulteam tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

lvl in varsa ,itemin varsa ,oyunuda az cok bilosan warrior cok eğlencelidir ...
hp si coktur
defansı coktur
ap si coktur
sağlam ve seri vurur
ama en kötü tarafı full holy bir bp priest coğunlukla warrioru keser...
Warriora massive. parasite.torment vs vs atarsa
warrior güm xD
Sosyal ağlarda paylaş

assla oynamaktan midem bulanıyo artık archer desen bi zevk almıyosun pk nın birebir içinde deilsin uzaktan hoş yakındanda çalışan war ama bence warriro kadar oynarken zeevk alınan bi char yoq ayrıca bence bu oyunda en ii char full item dolu bi magedir gerekli itemleri saalarsa herkesi keser bknz.talkative...

tabi kuralına göre oynayacak...
Sosyal ağlarda paylaş

rogue yi aynı lwl inde yatıramayacak chart yoqtur ama stealth sh bunlarda war :) klc sanan sadece son bi sorum war cwpın benim için çok önemli çünkü düşüncelerine saygı duyuyorum.normal itemli bi warriormu?iyi itemli bir priestmi?yoqsa az nnoobi bi rogue mi(+3 ib +7 fp set)????bu charlar hakkında son sorum...
Sosyal ağlarda paylaş

ßu Devirde Normal İtemli Bi Warriorla Hicbisi Yapamassin.. ezik İtemli Rogueyi Zaten Gec.. Sona İyi İTemli Prest Kaliyor.. Unutmadan İyi İtemli Bi Presti Kesmek Gercekten Zordur.. Warrior Olup Arkanda Prestle Gecezegine.. Kendin Prest Ol Arkanda kimseye ihtiyac Duyma :)

Not : Aynı Levelde Eger Itemler Aynı Şartlarda Olucaksa Rogueyi Kimse Kesemez.. [ Kimse ! ]

[ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 14:35 tarihinde, KILIC tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...