PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 arklar warriorla uuraşmaya deiyormu?yani nası deyim 60 bi ass. kasmak yerine 60-62 bi warrior kasmak dahamı mantıklı sizce=? yani arklar sizce hangisi ii dicem ama ii yok ama warriorda damageler tatmin edermi 3k 4k deruya falan ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Valla ben Cok Eğleniorum 50 lvl warriorla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 assmı warrior mu desem? xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 valla assasin the best derim ben warrior priest siz pk p sini yapamaz ama assasinde cure var heal i var seri karakter warriorda sadece pot guvencen ve debuff yedıgınde ha full 8 shell duzmusun ha cıplak ggezmıssın asssasin kas derim ama asssain deki tek sorun bıcak :/ bıcak olmayınca ap olmuyo ap olmayınca da bişi kesemiorsun:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 +1 ib warmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 İlk Defa Asas Harici Bi charla Oynadigim İcin Bana Eglenceli Gelio Olabilir.. 3 sayfa skill kullanmak yerine yalnizca 1 - 4 arasi rakamlari kullaniorum.. bu kısmı eglenceli.. defansı cok yüksek attackı yüksek canı yüksek.. bu kısmıda eglenceli.. itemleri asasa gore cok cok cok ucuz buda iyi bisi.. Amma.. ßenim Kimseye Muhtac Olmayan Asasinim Varken.. LighFeet e Alistigim icin Swift bile yavas gelirken.. kağnı gibi bi charla oynamak kötü.. wolf basmak varken.. varsa attackscrol yoksa bi rogue bulup wolf istemek kötü vs. vs.. Yani Rogue Forever.. Ama Cok İyi Itemlerin Olmasi Lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ii ama bi warrior çok seri boss kesebilir ne biliim warrior olunca çok sewdiin bi charın oluyo:) yani çok tatlı oluyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Passive ne cok soru soruyorsun abi ya? :S Okuldada böylemisin?(gidiyorsan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ama rogue san solo takilcaksın he tutupta party e girersen yandın swift plz wolf plz wolf plz minor plz sux yani + warrior un tek iyi yönü skill time cok seri benim spike surem dolana kadar adam bana 10 dan fazla sd vurabilir :S suna hiç dikkat ettiniz mi o kadar video cekilio mesela warrior videolarında priest mutlaka var :) ama rogue lar genelde %80 90 solo anca bikaç kaval adam varsa :) debuff la gezerler [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 21:25 tarihinde, soulteam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 valla 60+ roguede oynadim.. 60+ warriorda.. Rogue ilede eger itemlerin saglamsa cok rahat boss kesebiliorsun ( abartıya kacmadan ) Asasinken diil.. yalnız okcu iken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 hmmm tmm ama bende saalam item alcak para yoq demekki ben pri3st :=) yada warrior :=) bide son bi soru hep merak etmişimdir cs +0 nekadart? bide def. of lord +0? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 bahsettigin itemler bana uzak oldugu icin bilemicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 cs +0 40 50gb var sanırımda d.o.l. o kadar yok +5 i 10gb suan arez te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 asas da bıçak buyuk sorun daha gecen hafta 100mye arkadasa aldım +6 glave mis gibi ona 60 kadar yeter lvl 50de +7 fp set glave+6 reduce ile deruya 2k wuruo asas ise 1 spike sadece ama wariora priest lazım kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deda Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 itemsiz sadece 81 ataklı tabar ı olan warior (61) ile oynadım acaip zevkli warior tek 1 işe yaramaz diyenlere 2vs1 alcazer i izlesin diorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 onlar istisna istisnalar kaideleri bozmaz bunu unutma! + 4vs1 e kaldık gencosmanx le 4 umuzude serdi bu biraz oyunu bilmek le alakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 walla kasarken zorda cz de en azindan sw pls, lupin pls, vsvs derdi yok.. en cok ondan sewiorum warrioru :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Tatlı Charın Olur Demişsin ßi Soylesene Bana.. Hangi Char ßundan Daha Tatlı Olabilir Gözümde :) [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 sin den baskası yalan herseyi solo yaparsın nerdeyse zamanında mage actık sin varken :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VeezY Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 lvl in varsa ,itemin varsa ,oyunuda az cok bilosan warrior cok eğlencelidir ... hp si coktur defansı coktur ap si coktur sağlam ve seri vurur ama en kötü tarafı full holy bir bp priest coğunlukla warrioru keser... Warriora massive. parasite.torment vs vs atarsa warrior güm xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ßen ßu Oyunu Hakkını Vererek Oynarim Dersen Rogue Olucaksın... Bakicaksin Deniceksin becerebilirsen Asasian Devam.. Beceremessen Okculuk yapıcaksın.. Cok Daha kolay ve Cok Daha Zevkli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 assla oynamaktan midem bulanıyo artık archer desen bi zevk almıyosun pk nın birebir içinde deilsin uzaktan hoş yakındanda çalışan war ama bence warriro kadar oynarken zeevk alınan bi char yoq ayrıca bence bu oyunda en ii char full item dolu bi magedir gerekli itemleri saalarsa herkesi keser bknz.talkative... tabi kuralına göre oynayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Ole Olsun ßakalım Senimi Kırıcam.. Ama Unutma.. Oyunun ana Karakteri Roguedir... Ana Irkı İse Orc :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 rogue yi aynı lwl inde yatıramayacak chart yoqtur ama stealth sh bunlarda war :) klc sanan sadece son bi sorum war cwpın benim için çok önemli çünkü düşüncelerine saygı duyuyorum.normal itemli bi warriormu?iyi itemli bir priestmi?yoqsa az nnoobi bi rogue mi(+3 ib +7 fp set)????bu charlar hakkında son sorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ßu Devirde Normal İtemli Bi Warriorla Hicbisi Yapamassin.. ezik İtemli Rogueyi Zaten Gec.. Sona İyi İTemli Prest Kaliyor.. Unutmadan İyi İtemli Bi Presti Kesmek Gercekten Zordur.. Warrior Olup Arkanda Prestle Gecezegine.. Kendin Prest Ol Arkanda kimseye ihtiyac Duyma :) Not : Aynı Levelde Eger Itemler Aynı Şartlarda Olucaksa Rogueyi Kimse Kesemez.. [ Kimse ! ] [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 14:35 tarihinde, KILIC tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar