dunno Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 dudaklarımdan üfledigin nefesin, ruhumu gıcırdatıyor. küflenmiş bir odaya giriyoruz. ~ * * küflenmiş gökyüzüne bakıyorum. buruşuyorum, bir timsah gibi uçuşuyorum çöl başlarında. ~ * * sonsuz başıyım ben. siz de karşılıklı aşk olmalısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 bıse sorucam.son ıkı cumle herseyın tam tersı oldugunu belırtıo dı mı.sonsuzun bası olmaz sen de benı karsılıklı sevmıosun?.tabı tabı.oledır [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 20:57 tarihinde, Deniz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 sonsuzun basi olur mu bilmiyorum ama karsılıklı olunca ask olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 yannış..karşılıksız olunca aşk olmuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar