Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pc me gelen attack ler

mulgear6

Öne çıkan mesajlar

dün arkadasım bana bi crack sitesi soledi flash ın crack ini indirmem için. nese o siteye girer girmez avast uyarılara basladı: worm engellendi trojan engellendi vs..
sora ben ordan programı indirdim ve kurdum. sora bi anda windows firewall devre dısı diye bi uyarı geldi. hiçbir şekilde açılmıyo windows firewall. avast da habire uyarı veriyo. bilmemne ip sinden gelen bilmemne saldırısı engellendi. yaklasık 20 dk içinde 20 tane attack geldi ve engellendi. bugun ZoneAlarm ın firewall unu indirdim. su anda 2 saatte 160 tane saldırı geldi ve ben bunu yazarken hala geliyo. virus taraması yaptım ama tam sonunda yanıt vermedi program su anda bi daha yapıyorum. ayrıca spybot la da 3 gun once taratmıstım hiç spy yoktu dun 43 tane buldu hepsini sildim ama. sanırım sorunumu anladınız. su attacklardan ve backdoor olduğunu dusunduğum seyden kurtulmama yardımcı olursanız sevinirim
Sosyal ağlarda paylaş

attack geyiğini salla sp1 yüklü olmayan makinalarda hala virüs falan bulaşıyor, firewallar da bunu attack kabul ediyor. veya hala kaldıysa dingilin teki port scan falan yapıyordur. o attack hikayesinin alertini kapa,3-4 aydır 9200 tane attack engellemiş benim zone alarm, bi anlamı yok kısaca.

anti-virüs, anti spyware programlarıyla bilgisayarı tarat spy dan virüsten kurtul önemli olan o.
Sosyal ağlarda paylaş

@mulgear
start avast diyosun
memory test yapıyo bitiyo normal şey çıkıyo ordan sol üstten menüyü açıyosun
scheduled boot time scan
türkçesi
zamanlanmış açılış taraması gibi bişey olması lazım..

ordan advanced opt. yapıp first action olarak delete seçiyosun. sistem dosyaları için ne yapmak istediğini sorcak. eğer pc başında olcaksan tarama boyunca ask before diyebilrsin.. yoksa bir seçim yapmanı tavsiye ederim zira ona işlem yapmadan taramaya devam etmiyor.. süreyi uzatır yani....

seçeneklerden de tüm sabit diskleri seçersin tamam dersin
restart atınca
başlar o

scandisk gibi duruyo
karıştırma ordan =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...