perfi Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 İzmir Birinci Amatör Küme'den, Süper Amatör Lige çıkma şansını son anda kaybeden Seferihisar Belediyespor'un yetkilileri, gol fazlasıyla bu hedefe ulaşan Bozyakaspor'un, Kayaspor'u 11-0 yendiği maçta “şike yapıldığı” iddiasıyla Futbol Federasyonu'na başvuruda bulundu. ayrintilar icin : http://www.hurriyet.com.tr/spor/4098772.asp?gid=53 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ben olsam bende itiraz ederdim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Eee biz napalım yani İzmir Birinci Amatör Küme takımı şike mi yapmış , yapmamış mı yapsa nolacak yapmasa nolacak vs vs .. Hadi 2. , 3. lig falan olsa diyecek bişeyim yok da İzmir Amatör Kümesindeki iki takımın haberi yaa .. Allah aşkına boş yere topic açmayın .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Ister süperlig olsun ister amator kume.. Sonuçta bunda emek war hemde en üst sewiyede ki emin olun şu an bir fenerbahçeli galatasaraylı futbolcunun oynadığından çok daha yürekten we takımı için oynuolardır.. Bi taraftar şu bu yok napıcaksın ? Emin olunki emeğin en ufağını bile harcamak çok acı oluyor. Biz Seçmelere girip kazanıpta oynadıımız lise basketbol takımlarında bile nasıl emek veriyoruz sonuçta bu resmi bir lig emeğin büyüğünü küçüğünü kıyaslamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 İyi de senin dediğine kalırsa burada topic'den geçilmez .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Geçen sene Karşıyaka-Sarıyer maçında sarıyerli bir zibik elle atmıştı golü sesimi çıkarmadım valla...Duyun beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 sbnn bosalt zehirini cocuk rahatlarsin . turkiyede ki futboldan bahsediyorum isterse 12 yasindaki cocuklarin maci olsun belli bi takim altinda onu da acarim . ulkemizdekiler sporun her dalinda bi serefsizlik yapmayi beceriyorlar bunlari gorun istedim ( sike yapildigi kesinlesmedigi icin bu haberde ismi gecenlere birsey soylemiyorum ) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 SbNN arkadasim seninki nasil bir mantiktir? sikenin takimi yasi grubumu olur? sen buralari temizlemessen bastan 1.ligdede ayni seyler olur sonucta burdan cikan oyuncular geliyor bir yerlere gokten inmiyor kimse. ayrica burda acilacak topiclerden sanane? bir tane şike topici bin tane mac normal mac sonucundan onemlidir sen bunu anlamaktan acizsen zaten yazik sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 şike futbolun tuzu.arada bi olacak ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 sadece 4 büyükler ve avrupa takımları hakkında topic açmaya davet edıyorum sizi. diğerleri takım mı ya? taraftarları bile yok doğru düzgün. ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Cintonik tepkini fenerli olamana bağlıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar