Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

final fantasy serisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar elınde fınal fantasy nın cdlerınden bulunan warmı. 1 den 10 a kadar serı tamlayıp oyunu bıtırmeyı dusunuyorum cunku cok bır oyun olarak gozukuyo.. eger elınde herhangıbı bır sayısı olan warsa cewap atabılırmı..
Mesaj tarihi:
1den başlamak isticeini sanmam çok eski ve cd değil snes de mi ne oynanıo.romlarını bulup emulatorla oynayabilirsin benim favorim 4 :) ama 6 yı bilmiyorum göremedim hiç 7 süperdir pc ye çıktı ve 8 de çıkmış bunların hepsine p2p la ulaşırsın.8 den sonrası pc de yok zaten bilemicem o yüsden.
Mesaj tarihi:
ya benim de FF7 ile ilgili bi sorunum var.Oyunu torrent yoluyla elde ettim ama çalıştıramadım readme yi uygulamam da işe yaramadı bilen yapan varmı?

readme de yazanlar :
1. Uncompress the whole stuff into to your ROOT directory.
2. Add ff7.reg to the registry (double click/yes).
3. Change the label of your drive to "ff7disc1", "ff7disc2" or "ff7disc3", whichever disc you're playing on.
4. Run Ff7config.exe and configure. (adding ff7.reg again resets these settings)
5. Run Ff7.exe and enjoy the greatest game ever made!

işallah forum kurallarına aykırı deildir sorum.1 aydır yatıyo oyun oynamayı çok istiorum.benim beceremediğim 3 madde sanırım.

[ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 18:58 tarihinde, ZaCk tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
1 den 10 kadar oynamak isteyecegini bende sanmiyorum 1 ega mi vga goruntu kalitesindemi ne :) .
Herkes ilkler oldugu icin 4-6 fln en guzeli diyebilir ama bence kesinlikle 8 en guzelidir . Zaten 8 den sonra asıl oyunu yapan kisi (ismini bilmiyorum) Square sirketinden ayrilmis ve X-Box Consol una oyun yapan bir sirkete gecmis Japonlar agliyolardi bide X-box mi alcaz diye :=) . 8 den sonrasini hic oynamadim final i ama saniyorum eski zevkini hic bir zaman veremez
Mesaj tarihi:
8 en babadır katılıyorum. FF7 de güzeldir tabiiki.

FF 9'u oynadım. ama FF8'le alakası yok tabi. FF10 iyiydi ama FF10-2'yi çıkarıp suistimal ettiler Tidus'u. FF 11 online dı. FF12 'de piyasaya yeni çıkıyor. Fakat savaş sistemi hiç sevmediğim real time a dönmüş. İnşallah oynanabilirliği iyidir.

Eğer bunları sevdiysen SNES emulatörü bulup chrono trigger i bulabilirsin. Keşke yeni grafiklerle yeniden yapılsa bütün piyasayı sallardı. Ardından da chrono cross u oynayabilirsin. FF tactics var bu arada. Pek alakası olmasa da Parasite Eve de var :p
  • Yeni Oluştur...