game947 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Ben ilgili sitelerden meslek araştırmaları yaptım ama nasıl bio engineer olunur onun hakkında bir bilgi bulamadım bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim[hline]: ) ) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Organic chemistry (medical crafting xp - medical aletler yaparak artar) ve hunting (scout xp - yaratiklarin hide/bone/meatlerini yuzerek, kamp kurarak yada balik tutarak alinir) skilleri gerekli novice BE icin.[hline]O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Teşekkürler beni gerçekten çok aydınlattın.Çünkü bunlar hiçbir yerde yazmıyor[hline]: ) ) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Medical aletler yapmak için artistan olmak gerekiyor değil mi? (merak)[hline]: ) ) ) [Bu mesaj game947 tarafından 12 September 2003 09:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Hayir, medic. BE olduktan sonrada DNA toplayarak ve hayvan kopyalayarak XP aliyorsun.[hline]O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 teşekkürler![hline]: ) ) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karate_Chop Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 organic chemistry skill treesinde forage yapip , stimpack türüü medical ekipman yapıosun, eğer master edersen para da kazanırsın satarak[hline]Chibi Maymunlar Dünyayı Ele Geçirecek ve muzlar tükendiğinde bizi(!) yiyecekler, yani sizi, ben de onlardanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar