cabbarnuke Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 son şahsi kanaatim dediğim gibi rank setli yetenkli (ki çoğu şaman class biraz duel'lerde uber olduğu için kendini yetenekli sanar) bir shaman asla ve asla ne outdoor pvp'de nede duel'de tier2 dan aşağı seti olan bir rogue'ya yenilmez ; rogue yu yenmenin anahtar noktası stam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VanwaElen Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 dediğim gibi rouge un asıl olayı duel değildir.. dueller rouge lar için gereksiz bile diyebilirim eglenceden ve bikaç sey denemekten öteye gidemez.. Mage vs Rouge da eger rouge biraz da şans la saglam bi giriş yaparsa mage için gercekten cok zorlu bi olay olur.. (frost nova=vanish, clod snap= preparation)... rouge lar yenılmez dememın sebebi cok saglam ve seri bi şekilde stun lock u yapan rouge ların dokunulmaz olması.. tavi pvp de iki tarafında cd lerinin süresi cok etkilidir.. tavi sunuda inkar etmem rouge un hp si 1 pyro ile sınırlı olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 NS ne bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 nature's swiftness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 yya bisi sorcam bi shamanın 2h kullanmasındaki mantık ne yaw zaten spellerle dmg vermiyomsun kalkan kullanıp armoru arttırmak bide az da olsa block şansını arttırmak daha mantıklı değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 her zaman spellerle dmg vermiyosun ki. sağlam bir 2h ile çok güzel wf critler görebilirsin :) zaten casterlara karşı kalkan kullanmaya gerek yok o yuzden melee dışında 2h ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Geçtiğimiz 2 gün boyunca shield/dagger denedim ve bence rogue ve pekçok class a karşı baya bi sağlam oluosunuz. Casterlar zaten cok da sorun diil. Pvp konusunda cok iyi sayılırmıyım bilmiorum ama dagger/shield konusunda bilgisi olan varsa buraya yazabilirmi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 1h+shield ns shamanlar rogue için tam bir baş ağrısı sadece tüm skiller critlediğinde indirebiliyorum ama 2h takılan shamanları genelde kesebiliyorum (geçen gün ilk defa wf yedim kafama çok feci bişiymiş ^^). rogue'un olayı duel deildir, hazırlıksızken yakalamaktır, yani ne totem dikip beklersin ne de elin blink'in üzerindedir (genelde magelerin eli blink'in üzerindedir ama büyü atarken blinkleyene kadar zaten ambush + gouge yemiş olursun). not: mesajımda ben überim ya da çok iyi biliyorum demek istemedim sadece tecrübelerimi aktardım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonallsun Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Orc shaman aç roguelerden korkmana gerek kalmaz ls ve fire totem tazeleyerek etrafında fs spamıyla dönersen göreceksin ki rogue kendi kendini öldürmüştür. Başka hiç bişeye gerek kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Ns kesinlikle super birşey ama keşke 1 fazla talent pointimiz olabilseydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Rogue um ve eger bir shaman beni gormuşse ben kesinlikle ona bulaşmıorum. Duel dan farkı kalmıor ki. Adam totemlerini atıo 4 bir yanına, oturuo ortasına evcilik oynuo. Magma totem i de baca gibi tıslıo orda. Onun haricinde shaman = honorable kill. Adam ben ilk yakalarsam ne poison ı kaldırıo nede totem le donatıo etrafını. Teknik bile kullanmıorum ki yaw. Ambush+backstab+evasion+coldblood(zaten Seal of fate de full=her crit 2 combo point verio)+eviscerate. /headbang :P ((Assassination ve sublety felan gittim)) Pandaalf, abi ikimizde Defias tayız zati...Karşılaşırık...>:) [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 13:51 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 arkadaşlar epl wpl ddeki gankı ile dueli karşılaştırmayın duel we gank çok farklı olaylar o zaman sen epl de manasız yarı hp li mage de dalıon duel teklif et bööle bi mage bakalım ne tepki alacan dediğim gibi shamanın 4 totem dikmesinde duel başlangıcında bi sorun yok bu açıdan ama ben bi shaman olarak 4 totem atan adamın pek ii bi oyuncu olduunu düşünmem malum mana save global CD olayları onun dışında rogue u yenmenin tek yolu ölmemek ns siz de alınır ne zaman heal atılacağını bildikten sonra 1H+ shield posion totem ls unutulmamalı rogue a karşı haaa bunları yaparsanız kesin alırmısınız tabii ki hayır skill > all Bloodthirst/zenkai... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 skill > all a katılmıyorum yani sen yeteneklide olsan hw itemlarıyla dolasan bi adamı yenmek sıkar heleki üstün maviyse tabi adamda malın önde gideni olmicak sıradan bi oyuncu olsa yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonallsun Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 şansa bakıyo abicim herşeyden önce şansa bakar. Chance>All Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 karşındaki warrior gibi gear üzerine kurulmuş bir sınıfsa skill>all olmuyor ^^ (warriorlar alınmasın, epixxli warriorların ne kadar dehşet olduğunu vurgulamak amacıyla söyledim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Stun lock mekaniği tam olarak nasıl işler? cool downlarla ve sıralamayla verebilecek bi arkadaş varmı acaba? O benim için buyuk bir problem oluo. Aslında searing+lightning shield rogue u cok etkileyen şeyler eğer armor yüksek olursa roğue pek problem yaratmaz gibi gelior ama ah bide şu stunlar olmasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ya abi acikcasi bu oyunda oyle bence item>kabiliyet diye dusunuorum ama her ikisi oldugunda US den Barra yi ornek gosteririm adam rogue gorudugu zaman yuzu guluor bu pvp olayi degisir bence zamana yere iteme gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 yani flare + trap hunterlarına bok atmışsınız da, şöyle bişey var hangi rogue wpl veya başkabiyerde stealth açık travel yapıyo? kedi erişemediği ciğere pist dermiş mantığı resmen. gözünüzde canlandırın bir rogue ve bir hunter wpl, epl veya allahın unuttuğu bi yerde karşılaşsın.. karşısındakini ilk farkedip mark atan hunter fantazisi mi size daha gerçekçi geliyo yoksa stealth basıp sinsice yaklaşmaya kasan rogue fantazisi mi?? learn to play noob demiyorum ama eğer bir hunter contested ve lvl 50-60 bi mekanda track humanoid açmıyosa açıpta bir rogue u farketmiyosa farkedip te mark atmıyo ve trap koymuyosa amacı zaten pvp değildir, ve siz muhtemelen pvp serverında değilde normal bir serverda oynuyosunuzdur.. bu yüzden bence siz hunterın trap koyup flare çakmasını istemiyosanız stealth ile oyuna başlamayın.. dimi amaç kendinizi geliştirmek?!? ha şunu söyleyenler olucak "learn to play noob ben yolun ortasında stealth pusu kurmuşum senin gelmeni bekliyorum aslında sen bilmiyosun noobsun" saygı duyarım bide bütün şu başlıkta yazılanlara bakıp msn pvpsi rullaz derim.. (bide çok konudan sapmışım kusra bakmayın shammy rogue geyiğiyle alakası yok diye ama tutamadım kendimi :) ) [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 07:50 tarihinde, xarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Stun sız olur mu be gulum...pandam...bide assassination a gittim stun ın en kralı bende....rpsini bile yapıom beah! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar