Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nation Balance..

demise666

Öne çıkan mesajlar

clandan cikip friend listini temizlemen restat ve reskill yapman, power uptan scrollu alman gir cik yapip power upta trasfer ready yazisini gormen sonra websitesinde mykol dan bu islemi onaylaman sonrada orc ya da human yeni ırkınla dolasman gerekiyor. yani bana anlatilan budur. bizi bole bir islem yapmadan sadece cashleri alip clanca gecirceklerdi ama gm yokki:(

alinti : ırk degisimi/ gecisle ilgili yazi eski human clanindan(heaven-ares) proluke isimli arkadasin bana anlattigi sekilde size ilettim kendisi ırk degisimini yapmis bir kisidir.

[ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 22:27 tarihinde, CotigoLovely tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

selam arkadaslar , öncelıkle yanlıs bılgıler yuzunden herkesın kafası karısık bu konuda .
invertry e scroll dusmuyo öle bır sey yok..2000 cash oldugunda scroll a tıklıyosunuz yenı bır sayfa acılıyo , bu sayfada yapmanız gereken işlemler var ve olacaklar var .mesela clan dan cıkmanız vsvs ..skıl v e stat larınızın sıfırlanacagı...vsvs bu işlemlerden sonra o yazının altında SUBMİT butonu var onu tıklayacaksınız ve sol ust köşede NATİON TRANSFER :READY yazısı cıkarsa oyundan cıkacaksınız.cıktıktan sonra sıteye log ın olun MY KOL bölumunde NATİON TRANSFER kısmın da yazı cıkacak bu yaz bır kac saat degısmeyecek yanı basvurunuz gözden gecırılıyor yazısı , ara sıra yanı 1 2 saat sonra bu yazıyı kontrol edın orda ready butonu cıkınca tıklayın , tekrar dan yenı bır sayfa acılacak ve orda işlemı onaylıomusunuz butonu cıkacak o butonu onayladıgınız an değişim gerceklesmıs olacak .oyuna gırdıgınız de karsı ırk dan olcaksınız.

angelus
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...