CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 always. bu arada su doneklik olayida cok sacma insan nerde mutlu olursa oraya. bu bir oyun ve insan istedigi taraftada olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 yanii coti hem ben bu charla 2 yıl humanda kaldım ne oldu peki? bi de orc u deniyelim bakalım hem ne demişler 'tebdili mekanda ferahlık vardır'( bööle bişey işte :S ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 what the? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 deli olcam websitesi lazim ya butun gun kapali nasil bir anlayis bu ya. gm online deil. amerikadaki arkadaslar K2 ye ulasmaya calisor tele cevap veren yokmus. sadece aptallik ya. oyunla ilgilenen bir allahin kulu yok mu.? [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 22:22 tarihinde, CotigoLovely tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_ARSENAL_ Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 lovely nation transfer için tam olarak ne yapmamız gerektigini anlatabilir misin?cok makbule gecer walla:(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 bırak allah aşkına caner ya resmen koyun muamelesi görüyoruz :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Nereye koyuyonuz? Noluyor burada !?!?!bir?!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 koyun? hayvan o hayvan kuzu,keçi,oğlak,meeeeeeeeee koyun be koyun !!!! k2 suxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx!!! *çıldırır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 kurtlar vadisi mod on... *sinirden kudurur ve kurtlar vadisini izlemeye başlar...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 clandan cikip friend listini temizlemen restat ve reskill yapman, power uptan scrollu alman gir cik yapip power upta trasfer ready yazisini gormen sonra websitesinde mykol dan bu islemi onaylaman sonrada orc ya da human yeni ırkınla dolasman gerekiyor. yani bana anlatilan budur. bizi bole bir islem yapmadan sadece cashleri alip clanca gecirceklerdi ama gm yokki:( alinti : ırk degisimi/ gecisle ilgili yazi eski human clanindan(heaven-ares) proluke isimli arkadasin bana anlattigi sekilde size ilettim kendisi ırk degisimini yapmis bir kisidir. [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 22:27 tarihinde, CotigoLovely tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 caner var mı bir gelişme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 still waiting... orc olmak o kadar onemli degil ama bir kere olcaz dedik bu yola basladik boyle ayagimiz bagli kalmasi adami perisan ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 kardeşim Velucia geldi yüklenin xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 imagi pm me pls i'm on a1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 selam arkadaslar , öncelıkle yanlıs bılgıler yuzunden herkesın kafası karısık bu konuda . invertry e scroll dusmuyo öle bır sey yok..2000 cash oldugunda scroll a tıklıyosunuz yenı bır sayfa acılıyo , bu sayfada yapmanız gereken işlemler var ve olacaklar var .mesela clan dan cıkmanız vsvs ..skıl v e stat larınızın sıfırlanacagı...vsvs bu işlemlerden sonra o yazının altında SUBMİT butonu var onu tıklayacaksınız ve sol ust köşede NATİON TRANSFER :READY yazısı cıkarsa oyundan cıkacaksınız.cıktıktan sonra sıteye log ın olun MY KOL bölumunde NATİON TRANSFER kısmın da yazı cıkacak bu yaz bır kac saat degısmeyecek yanı basvurunuz gözden gecırılıyor yazısı , ara sıra yanı 1 2 saat sonra bu yazıyı kontrol edın orda ready butonu cıkınca tıklayın , tekrar dan yenı bır sayfa acılacak ve orda işlemı onaylıomusunuz butonu cıkacak o butonu onayladıgınız an değişim gerceklesmıs olacak .oyuna gırdıgınız de karsı ırk dan olcaksınız. angelus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 nokta xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 parantez ac velucia pm atarsin biz tiklayinca balance sorunu verior dersin oda sana 2 k cash al scroll al der benim cashim var dersin cevap verme z bekerlsin aptal aptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 hadi bakalım patiler ben bu herife anadan girip bacıdan çıksam akıbetim ne olur sizce? yorumlarınızı merakla bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 demise relax pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Mahina olsaydı bu saçmalıkların hiçbiriyle uğraşmazdık bu gm tam bir moron gerçek bir 'iyi aile çocuğu'... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_ARSENAL_ Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 web site de herhangi bir şeyi EDİT lemeye calıştıgımda yine aynı sayfa cıkıyor.bunun nedeni nedir veya aynı problemi yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 aynı sorun bendede var kanka :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 sabah 11 gibi butun charlarimin sifresini deistirdim. (yani sabah calisiyordu) arkadasimin biri nation transfer nasil yapildigini bilmedigini soledi ve sifresiyle girip yapmaya calistim ama ne yazikki su anda ne sifre deistirebiliyorsun ne ırkını ne de char infosunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar