inf Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Hadi bakalım.. Kimler var benden başka (horde) oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Dwaug - Level 60 Orc warrior ve arkadaşım Seregron - Level 60 Troll mage de sen yazmamışsın karakterini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ragdah, 60 orc warrior. arada sirada girip oynuyorum. 70 den fazla horde turk terketti zamnainda bladefisti alaturqua nin kapanmasi ile. sayica coktuk aslinda. ally tarafinda hic turk hatirlamiyorum o zamanlar. [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 12:24 tarihinde, Namessar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 wagner level 60 undead rogue :) [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 14:29 tarihinde, Phlox tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ingilizce muhabbet ettiğim abde karşılaştığım insanlar türkmüş lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Henüz pek yazılacak bir yönü olmadığından yazmadım aslında. Level 20 olmak üzere olan bir undead rogue (infletus) oynuyorum şu anda. Hatta okadar yeniyimki arada sırada server adını unuttuğum bile oluyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Beni unutmussunuz yahu :) her türlü runecloth yardımınada açık oldugumu belirtmek istereim ayrıca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Karakterin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Undead Priest ve Envy deyim şimdilik.bi bomba patlatıp Succesion a geçebilirim ama aramızda kalsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar