berdush Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Mühendislik Diploması artık yok! [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 03:32 tarihinde, berdush tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 kafam girsin diyorum başkada bişi demiyorum..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 hobarey bu ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Voahh! Bu ne böyle be, mühendislerin hayatı sınavla geçecek desenize... Tanrıya şükür mühendislik okumuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 adamlar sasirdi iyice gerci ben mühendis mi olcam onu da bilmiyorum, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisligi okuyorum, direk mühendislik olarak gecmiyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berdush Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Arkadaşlar bu salak sistemle , imzanızın hiç bir değeri olmayacak.. Fabrikalarda veya organizasyonlarda teknisyen gibi çalıştırılacaksınız.. Şu anda hazırlığını yaptığım bir yazı var.. Bunu okulumun rektörlüğüne ve TMMOB'ye göndereceğim.. Sizin de çalışmalarınızı bekliyorum.. Geleceğimizi karartmaya kimsenin hakkı yok. Asabileceğimiz bir diplomamamız bile olmaması ne acı?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 1 şubat gündemi diyor.. böyle önemli bir şey 1.5 aydır neden daha çok ses getirmedi? ilginç.. endüstri ve işletme mühendisleri artık stajyer falan olur :p karar veremeyen mühendisler hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 mahkemeye gidilir kazanılır. mühendislik diploması için girenleri bu karar kapsamaz. öss kitapcıgında ne zaman inşaat yazar ve oraya girenler okur 4 yıl onlar mühendislik diploması alamaz.bizim okulda da söylenen bunlar. emsal kararlarda var.avukatlar 1 yıl staj yapıp avukat olabiliyormuş, o şekilde okuyan bi kişi yasanın 2 yıl staj yapma zorunlulugundan sonra dava açmış ve 1 yıl stajla avukat olmuş. şu an okuyanları ırgalamaz ama sınav vs. olayı herkese getirirlerse işte o zmn yandık :) imza yetkim kalkar. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 mus geliyor mus (mühendislikte uzmanlık sınavı) son dakika editi: tayyiple konuştum haberler iyi, yök ü kaldırıyormuş ------------ bizim hocada bahsediyordu bu olaydan ama kazanılmış haklar var sonuçta alamazlar lam elimizden diplomayı gerçi öss sınav içeriğini değiştirirken lise 3 lere eski sınavla alcaz diye bir olaya girişmiyorlar, bize de diplomayı verirken aynı olay söz konusu olura yapsak bişey yok gibi düz mantık açısından [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 21:35 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ohoh zçar : ) napalım yurtdışında şeyederiz olmadı lol bu ne be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Bence bu bizi etkilemez yani yasadan önce ünv e girenleri. Son yılım ünv de bi tarafımı yırttım müh olamıyacağım öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 bu olay kasım ayından beri vardı kampüste epey tartıştık arkadaşlarla daha sonra da ilk dönem mezun olan arkadaşın diplomasına baktım ondada artık mühendis yazmıyor yani diplomalar coktan basıldı ve bu sene mezun olacaklar da mühendis diploması alamıyorlar babamla konustum birkere ortada kazanılmış hak var elinizden alamazlar diyor dava acılsa cok rahat kazanılır diyor da ben öyle bişi ummuyorum insan hakları vs bir yana burası Tr.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 hmm pazartesi bi sorayım hocalara ne ayak bu diim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 yazidan kestiremedim yurt disinda muhendislik bitirirsen tekrar bu olay icin kursa mi gitmen gerekicek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 çok iyi düşünülmüş bir yontem bence!! bizim gibi parasal eğitimin bol oldugu bir ulkede parayla mezun olan , imza yetkisi alan bi suru inşaat muhendisleri var!! bunlarin sayesinde depremlerde olen sayilarinin sayisi artiyor. imza yetkisinin 5 yil deneyimsiz ve bilgisiz biirlerine verilecegine 5 yil deneyimli ve bilgili birisine imza yetkisinin verilmesi daha mantikli bosuna itiraz etmeyin adamlar hakli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berdush Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 emre2372 olaya düz mantık değil direk bodos bodos mantıkla yaklaşıyorsun.. Veli Göçer Özel okul mu bitirdi de o kadar kooperatifi yıkıldı adamın? Bazı şeyleri bilmeden konuşuyorsun.. Kim parayla şu ana kadar üniversite bitirmiş??? Lafta ve duyumla herkes hareket eder, işin aslını öğrenmeye bak sen.. İnşaatlar yapılırken yasalarda gerekli ölçütler vardır.. Bu ölçütlere göre bina yapılır.. Bi apartmanı dikmek için inşaat mühendisi olmak ne yeter ne yetmez.. Onun kontrolünde elektronik mühendisleri makine mühendisleri de çalışır.. Depremdeki evlerin yıkılma nedenleri zemin etütsüz, ve yanlış kum kullanımıydı.. Söylediklerinin eğitimle hiçbir alakası yok.. Tek alakası insanların gözünü para hırsı büyümesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Ya bu kurs tarzi seylerlede onune gecilemez emre tanidik bu bizim direkt yetki ver diyenler olur para yedirenler olur . mantigi tam olarak ne onu anlamis degilim . birde benim sorum un cevabini bilen varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ulan koskoca okuldan mezun olmussunuz bi tane boktan sinavdan mi korkuyonuz? o diplomayi alacak bilgi sizde varsa sinavi da yaparsiniz. bence iyi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 niye gereksiz yere para veriyim o sınava, ben mühendislik okuyorum zaten mühendis olucam niye ekstra sınavlara giriyom ya saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 merak ettim, bu muhendis imzasi nerde kullaniliyo? insaat muh.'leri kullaniyo bildigim kadariyla proje onaylarken... baska? yani elektrik muhendisleri kullanio mu bunu? ya da bilgisayar muhendisleri... acikcasi isterlerse muhendis demesinler, ne degisir ki? ayrica konu hakkinda iyi ya da kotu diye bi yorum yapmak bence zor. yani iki dakikada her seyi yakip yikmak yanlis. nedeni nasili vardir kesin bunun; onlarin aciklanmasi lazim asil, iki paragrafa sigacak bi konu degil bence bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 inşaat,makina ve elektronikte(tam emin değilim) var, bilgisayarda yok bu yetki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 tamam da yetki ne sagliyo? nerde kullaniyosunuz bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 tam emin olamadım şimdi :( sanırım bazı projelerde yetkili müh. olarak en son imza yetkisine sahip oluyosun. yanlış bilgi vermiyim birisi aydınlatırsa seviniriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ya mesela her asansorun bi elektrik muhendisi tarafindan incelenip imzalanmasi lazim "baba bu okdir" diye falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 bi bina yapılırken elektrik projesi elektrik mühendisi tarafından imzalanır. ya da bi fabrikada çalışan makinaların uygunlugu vs makina mühendisi tarafından onaylanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar