Stefan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ya biz eninde sonunda ölecekmiyiz ölecez en fazla 2070 lere gideriz. acaba ölmek nasıl bir duygu ? cennet nasıl , aslında benim cehennemi merak etmem lazım ya neyse.. allah nasıl bir varlık.. ben bunları merak edıorum banane varlıktan yokluktan[hline] [b]|Re'nhart Comm. Inc. A.Ş. T.C. Flc. Ltd.| Icewind J.Crown ‹‹* MauL[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 said: Rahan, 13 September 2003 03:12 tarihinde demiş ki: o yüzden kıç üstü oturup bunalmak yerine bişiler yapmamız gerekli. :) Şimdi git koş yap hadi desen ne yapacağımı bilmiyorum ama nese işte bunalmaktansa ne yapılabileceğini düşünmek daha mantıklı ben kıçımın üstünde oturup bunalmıyorum en azından yerde bir kutu varsa çöpe atarım elimde bir çöp varsa ve çöp kutusu yoksa bulana kadar taşırım en azından çevremi kirletmiyorum elimden başka bişeyde gelmiyor ama tema ya üye olucam suan olamıyorum ama seneye olurum ve yeni ağaçlar dikmek için herşeyi yapıcam[hline]Şu imzaları kaldırın yaw bide çöpü kapıcıya verin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar